tirsdag 29. mars 2022

Syk/LP Arnie/Saga/Andecup

 Var fremdeles dårlig i uke 11, og testet tilslutt pos.på coronaviruset. Og det gjorde Arne også.

Torsdag 17 mars kom Saga på besøk. Maria og Anders skulle til London. Og Saga gled rett inn i hundefamilien sin. Hun er en forsiktig tispe, slekter på sin far Isak... Men det gikk kjempefint:-)Syntes faktisk det var litt trasig da Maria hentet henne mandag kveld. 

Helgen 19 og 20 mars deltok jeg og Arnie på Veien til FCI3 i regi av Hamar Hundeskole, og Arnie oppførte seg bra. Vi har mye å lære, har jo nesten ikke trent med han. Fotgående, innganger, fellesøvelser og sitt og stå under marsj stod på programmet.

Onsdag 23 mars, apporteringskurs på travbanen. Her trenes dirigering med hjelp av matskåler:


Uka etter ble det en tur til Labben hundesenter, svømming med Ailo og Nikki sammen med Marianne. Torsdag 23 mars, tur til Siap med Berit, så nest siste innetrening på Årnes og om kvelden styremøte på Mona Lisa. Har tatt på meg å være leder for avdelingen, igjen.

Fredag ny tur til Siap. Lufting av hunder, og litt nosework trening med alle hundene sammen med Merete.

Lørdag var det Andecup, de tre siste postene. 42 hunder var påmeldt cupen, og selv om ikke alle kom holdt vi på fra 12 til ca 1615. Må innrømme jeg var ganske sliten. Dro hjem og spiste middag, sløvet i sofaen i en time, og så dro jeg på en overtidsvakt på Gardermoen. Var heldig siden klokka skulle stilles en time fram....Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar