fredag 22. oktober 2021

Elite og Ak prøve/LP/Rally/Hidra

 Vi , avdeling Kongsvinger arrangerte Eliteprøve  jakt på lørdag 2 oktober på Trondsbu. Jeg deltok ikke med Sami men satt i sekretariatet, nærmere bestemt bilen i øsregnet..Søndagen var det AK prøve. Stilte med Nikki, og hun greide å prøveknalle, og la ned vilt, klar 0. Får skylde på min dårlige arm;-)

Uka etter lege og optiker besøk. Synet har som jeg har hatt mistanke om, endret seg på det ene øyet.

 Helgen etter debut i klasse 3 lydighet med Ailo på Finstadbru med  Rune Bjerklund som dommer.  Arne stilte som sjåfør. Ja, hva skal jeg si.... Startet med fellesdekk, der reiste Ailo seg, og ble stående i 2 min. Ble tilslutt fire nuller. Avstand, L, neseprøve og fellesdekk. Resten gikk veldig bra; ruta, apportering med hopp over hinder, apportdirigering, innkalling fra dekk med dekk og løpe rundt!

Søndagen var det AK prøve nede på Ullernjordet. Torunn Sørbye var dommer. Stilte med Ailo og Nikki. Nikki knallet ikke, men gikk fra en and.  Og Ailo måtte ta en ekstra sving med en and, og så måtte han bare ta en tur ut i feltet før det var hans tur. Skikkelig dritthelg på alle måter!

Uka etter noen turer til Trondsbu og travbanen. Går ganske greit å kjøre, og kan slippe hundene på de områdene. Har ingen mulighet til å gå med hundene i bånd pga armen, som ikke har blitt noe bedre,... 

Forrige helg fikk jeg med meg Arne og dro til Gran, Hadeland hundeklubb. Hadde jo meldt på Ailo og Sami på rally klasse 3. Sami debuterte i den klassen og gjorde en super jobb, men hun ville ikke snurre til høyre, og da ble det disk. (nå snurrer hun den veien uten problemer) Så var det Ailo, og vi bare fløt gjennom banen, ble 2 vinner med 195!! Endelig noe hyggelig...

Denne uka har armen blitt verre, skal til legen på mandag. Hevelsen har ikke gått ned...

Arne er dratt sammen med Thor til Hidra, hummer står på programmet i kveld. Her blir det nok pizza😋😋 

Mens hundene slapper av<3<3


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar