mandag 14. juni 2021

Sami 11 år/Nosework/Rally/Trondsbu/Drangedal

 Sami ble 11 år 26 mai...... helt utrolig....Helgen etter arrangerte vi nosework kurs med Naomi på travbanen. Deltok med Nikki, og vi hadde en super, varm helg!Uka etter bistod jeg på Magnormoen, fint vær og hyggelige folk.

5 juni deltok jeg og Ailo på rallykonkurranse i klasse 3 på travbanen. Maria var dommer, og det ble en disk, høyre sitt og fot ble for vanskelig. Men vi gratulerer Linda og Nala med tredje 1 premie i klasse 2 så nå venter klasse 3!!

Dagen etter dro jeg og Lene til Fredrikstad, og stilte i klasse 2 lydighet. Hadde med Ailo og Arnie. Lene passet på Arnie og trente litt med han, mens jeg og Ailo deltok på konkurransen på Greåker.Dommer Rune Bjerklund.  Alt gikk bra, og vi hadde opprykket inne, men så var jeg ukonsentrert, innkalling med stå, sa bare ståå, uten håndtegnet, og Ailo stoppet ikke, derfor en 0. Men vi hadde en fin tur, stoppet på Burger King..

Mandagen og tirsdagen ble en tur til Trondsbu, årets første. Arnie syntes det var veldig spennende der, ikke overrasket... Ailo fikk en apportering over vann, han hørte på de to første stoppsignalene, ikke verst, men så var det slutt. Men fikk kallt han hjem, og neste markering over vann spikret han!


Sami og Nikki oppførte seg veldig bra, markeringer og feltsøk + litt fotgående. Ekstra moro var det at Norman etter å være noe ukonsentrert, ble derfor satt i bilen, men  var ivrig og lydig da han fikk økt nr.2

Onsdag 9 juni, mammas bursdag, kjørte jeg til Drangedal. Første besøk på nesten 2 år. Traff Unni Anita på bygdetunet, var innom Tone og Bjørn på vei tilbake, og var selvfølgelig innom grava til mamma og pappa<3<3


Kjørte fram og tilbake og var ikke hjemme før nærmere 2400. Hadde ingen hunder med. Dagen etter tur til Fløytdammen med hundene. Fikk trent litt vann, markeringer og dirigeringer over vann.
Her jeg og Ailo: foto Vidar


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar