mandag 24. mai 2021

Dugnad/Vaksine/Canis instruktør/Lydighetskurs/Kangal

Deltok på to webinarer i uke 19, fotgående med Eva Bodfelt og Helen Philips, Gundog training. Anbefales:-)

Ellers hadde vi dugnad på travbanen den 8 mai. Trivelig, jobbet, spiste pølser og drakk brus. Er kjempeglad for at julegaven til Arne, en bålpanne, som vi aldri brukte, kommer til nytte på travbanen:-)

Har ellers blitt noen jakttreninger på Sæter og på Lauta. Og så fikk jeg første vaksine den 12 mai, pfzizer. Litt vondt i armen, ellers ok.

15-16 mai deltok jeg og Ailo på lydighetskurs i regi av Hamar hundeskole. Øvelsene vi gikk gjennom var klasse 3 og FCI3. Moro og utfordrende. Dette kurset går over 6 helger fra mars til september. 


Har også deltatt på Canis instruktørkurs, omfattende det også. Webinarer fra august i fjor til mai i år, hver tirsdag kveld. Nesten rart at det er over..... Slitsomt men lærerikt. Både amerikanske, svenske og norske foredragsholdere. Og for første gang har jeg levert inn 8 prosjektoppgaver ...... og fikk bestått!!
Både praktiske og teoretiske. Er heldig som har Ailo som er med på alt jeg finner på .Han er en superhund!!

Måtte jo besøke Lene og Selina igjen. Selina er en kangal, stor dame på over 60 kg. Her er de utenfor huset til Lene. Arnie har respekt for denne store litt forsiktige damen....
Litt tøffere her hjemme:


   Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar