mandag 4. januar 2021

Julen/Året 2020!

 Sami fikk løpetid den 20 desember. Men, det virket ikke som om hun eller Nikki har kommet i høyløp. Ailo oppfører seg.... Men det holdt ikke, den 2-4 januar ble han veldig ivrig, ser ut som Sami "står" lengre ut i løpetiden denne gangen...

Har ikke blitt mye hundetrening, men det ble en fin trening med Vidar på Sæter den 22. En kort vilttrening med Ailo og Nikki som gikk fint, og Sami fikk hente noen dummer. Arnie syntes det er spennende med nye steder:-) Men, mest spennende er Sami<3


Jobbet en del i jula, men ble permittert i dag på nyttårsaften. Vi kjører snart ut en tur, er mye raketter i boligfeltet....

Ellers ble 2020 et spesielt år. Men det startet vanlig i januar med kontaktmøte i regi av retrieverklubben på Gardermoen. Deretter var Ailo såå nære å endelig få opprykk til klasse 3 , lp i Kløftahallen den 25 januar. Men han hadde plutselig aldri hørt sitt opp på den siste øvelsen...

Og jeg startet med styrketrening.

Februar hadde jeg aktivitetskurs, og klikkerweekend for Åsnes hundeklubb.  

Mars, stengte Norge ned pga covid. Og treningen ble utsatt. Deltok på rallystevne på Gran.Og både Sami, Ailo og Nikki fikk 1 premie, men ikke direkte opprykk til klasse 2. 

April, en del jakt og rallytreninger både på Flisa, Oslo og Skarnes.

Mai, flere jakttreningere, og Sami deltok på Ek prøve i Vestfold. Det ble en fin 0, da jeg viste med hånda, og hun trodde jeg sendte henne. Ellers løste hun oppgavene veldig bra:-). Deltok også på rallystevne på Hadeland med både Sami, Ailo og Nikki. Ailo fikk direkte opprykk til klasse 2, og Sami fikk også 1 premie med 189 poeng, 1 poeng fra direkte opprykk. 

Juni, holdt vannkurs i retrieverarbeid for både Kongsvinger og Midt Hedmark, i tillegg veien til AK for avd.Kongsvinger. Det har også blitt en del turer til Magnormoen. Bistår der ifb grensekontroll. 


Juli, deltok med hundene på to rallystevner. Først på Goldendagen den 4 juli. Der fikk Ailo sin andre 1 premie i klasse 2, og har dermed opprykk til klasse 3. Nikki fikk sin andre 1 premie i klasse1, og har opprykk til klasse 2.  Og Sami debuterte i klasse 2 med en 1 premie. Deretter dømte jeg kvalifiseringsprøver i jakt. Dagen etter var jeg sammen med Berit Lund prøveleder  på Workingtest for Golden på Finholt. Og det gikk veldig bra! Tiltross for et forferdelig vær, det styrtregnet hele dagen..

Nytt rallystevne på Brandbu den 25 juli. Der vant Nikki klasse 1 med full pott, 200 poeng, og hun har nå opprykk til klasse 2.  Sami tok sin andre 1 premie i klasse 2, og har opprykk til klasse 3. Ailo vant klasse 2 med 198 poeng og har nå direkte opprykk til klasse 3!

August, besøk av Ingse, Lene og Andrej, hyggelig som alltid. Tillegg rallystevne med Ailo og Sami der begge nå er klare for klasse 3. Kunne søkt om mellomtitler, men det bryr jeg meg ikke om. Ailo deltok også på utstilling på Løten, ble Good for dommer Stein Ferhagen. Var varmt, og jeg og Ailo hadde en fin dag sammen med venstresvinger:-)  Isak er ikke helt i form, men vi er ofte på Fløytdammen der han får løpt og svømt litt. Bruker redningsvesten jeg fikk av Vidar, og det fungerer supert!

Rakk også å besøke Øyvind og Hilde i Nannestad, og hilse på valpene til Line. 22-23 august deltok jeg og Ailo på lp kurs med Monica Wickstrøm i regi av Hadeland hundeklubb. Alt er moro syntes Ailo<3

September, Linda og Nala fikk 1 premie i begynnerklassen jakt, og Maria og Saga, søsteren til Ailo fikk 1 premie i Eliteklassen jakt, og kom i tillegg til semifinalen i norgesmesterskapet, hurra for dere!!

Tillegg vant  Nikki klasse 2 i rally, og har nå opprykk til klasse 3. Og Nala fikk direkte opprykk til klasse 2. Fin tur til Sandefjord:-) Men alt gikk ikke på skinner. Debuterte i klasse 3 i Skien med både Sami og Ailo, og det ble disk på Sami og en 3 premie på Ailo. Kvelende varmt var det, men det var ikke årsaken til at det gikk dårlig...

Og jeg og Ailo var på hytta til Anne og vi plukket tyttebær....... Første gang på minst 30 år for meg....

Oktober, 1 oktober tok vi farvel med Isak:-(

Deltok på EK prøve med Sami 10 oktober. Dommer, Morten Kjelland. Syntes Sami gjorde mye bra, men det ble en 0. Ingen fikk 1 premie på den prøven.

Ellers har det blitt to helgekurs for Ailo. Rally med Roger og Hege Fredriksen på Lunner, og lpkurs på Brandu med Heidi Bilkvam.

November, nytt familiemedlem. Hentet Arnie hos Evy Birkestrand den 14. Arnie er en aktiv uredd valp. Ellers kom Helle på besøk og ordnet i bedet mitt. Og det har blitt noen treninger med Vidar, Anne og Berit. Og litt lp med Marianne og jakt med Maria. 

Desember, julebesøk hos May og Helle. Et par jakttreninger, ellers jobb. Må ikke glemme sildebord her med Thor og Martin som gjester:-)

Julaften stille og rolig, og nyttårsaften ble det tur til Gardermoen:
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar