fredag 8. mai 2020

Maridalen til Flisa, Brandval og Siap/Dommer på online WT

Dagene går nå med en økt stort sett om dagen med hundetrening deretter middag, tv og litt rydding. Akkurat det samme som de foregående ukene. Kan bli vant til dette;-)

Men, heldigvis åpner hele Norge mer og mer opp, så nå blir det både kvalifiseringsprøver i jakt og begynnerklasse jakt 4 og 5 juni. Har allerede 14 påmeldte. Jeg er prøveleder og Torunn Sørbye er dommer. Fellestreningene i rally har startet, og vi planlegger å starte opp med fellestreninger i jakt også.

En annen ting som jeg har brukt en del timer på er å dømme  WT online for curlier. Raserådene for Golden, flat, labrador og curly arrangerer WT online for hver rase. Siden det ikke er så mange curlier her i Norge, har curlier fra hele verden fått bli med... Det er totalt 5 poster som deltakerne får en uke hver på til å filme og legge ut på nettet. 3 klasser, og det er vel rundt 60 deltakere. Må si det virkelig er moro og interessant å se hvordan det jobbes i de ulike landene fra Finland, Norge, Sverige, Tyskland og USA og Canada. Kanskje flere land også, jeg har ikke oversikt over hvor alle kommer fra...

Jeg og hundene har vært og trent litt rundtomkring fra Maridalen til Flisa, Brandval, og til de vanlige stedene som Fløytdammen, Travbanen og SIAP.

Nå er det jobbehelg.

Her noen bilder fra de siste ukene: Nala, Nikki og Ailo i MaridalenHer fra Flisa, Nikki:Her Ailo, som her gjorde en kjempefin vanndirigrring. Det er ikke noe som vi har gjort så altfor mange ganger...
Og tilslutt Isak. Som vil være med, og kanskje han er så heldig å få noen godbiter fra de andre, og det får han<3 Han løper så godt han kan på stive bein, vasser litt i vannet og har ballen sin:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar