onsdag 8. januar 2020

Kort årsberetning 2019

2019 ble en ganske bra år. Mye aktiviteter. Jaktcup i regi av avd.Hedmark der Sami vant Eliteklassen, og Nikki vant  begynnerklassen. Ailo ble nr. 4 i mellomklassen. Så var det jaktturs her i avdelingen med Asbjørn Kristiansen og Oliver Kiraly. Labradorcamp i juli i  Bispgården, kjørte oppover sammen med Øyvind med campingvogn, kurs i regi av Trond og Aase i Uddevalla med Sami i august. Og så ble all hundeaktivitet stoppet pga at mange hunder fikk blodig diare og oppkast og flere døde. Gikk glipp av Norgesmesterskapet i jakt med Sami, all aktivitet ble avlyst. Hvis hun er like sprek, stiller vi i år i september, men da er hun snart 11 år. Vi får ta en dag av gangen. Isak henger med, selvom bakparten er svak nå. Han blir 13 i april:

Sami ble 2 Vinner  på Working test, og fikk en 2 og 3 premie op to jaktprøver i Eliteklassen.  Ikke verst for min senior, hun blir 10 i mai. Hadde tenkt å stille i klasse 3 lydighet og i rally men tiden strakk ikke til. Får se i år.
Ailo fikk en 3 premie i åpen klasse jakt, er kjempefornøyd med det:-) Selvom han absolutt kan klare en 1 premie, men med rehab. og lite trening er det bra. Ellers greide han en 2 premie i klasse 2 lydighet.
Ailo s søster Saga debuterte i Eliteklassen med en 3 premie, og noen uker etter kom 2 premien:-)
Archie er Godkjent redningshund og er stadig på oppdrag.

Og Nikki greide en 1 premie BK i jakt, endelig:-) Har blitt et par 2 premier pga nedlegg fra vann men i slutten av oktober satt 1 premien. Søster Nova fixet også 1BK, og Norman har en 2 BK og Nala en 3 BK, er litt for ivrig, men i år kommer 1 premien. Norman er ellers klar for klasse 2 i rally. Det samme er Nike som bor i Sverige.

Fantastiske hunder alle sammen, og jeg kunne jo ikke hatt bedre valpekjøpere<3

Planer for i år får jeg skrive om neste gang....

Meg og SamiNala.                                          Nikki
Maria og Saga

Nova


Archie og Ailo
Norman og Nike


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar