tirsdag 31. desember 2019

Nøtteknekkeren/Sildebord/Jul/SJAKK!

Hadde planlagt tur til Drangedal første helgen i desember, men kom ikke lenger enn til Skien. Såpeglatte veier, og særlig over heia gjorde at jeg ikke turde å kjøre over uten piggdekk, og med sprutregn på snøføre overnattet jeg hos Tone og onkel Bjørn. Og det ble en hyggelig kveld der.  Skulle til gynekologen i Skien på fredagen. Hadde planlagt å  besøke Unni Anita, Ingebjørg og foreldrene til Grethe som har flyttet inn i Siljeveien<3 Men det får bli til våren/sommeren. Var innom Herkules, og handlet rettetang....... mm.

Så var det jobbehelg, og en del ekstra nattvakter i løpet av desember,. Onsdag 18 desember var jeg invitert i operaen med May og Julia, vi skulle se Nøtteknekkeren, kan absolutt anbefales:-) Deretter spiste vi på Olivia i Østbanehallen, anbefales det også.  Etterpå tok jeg toget til Gardermoen, skulle på nattvakt.
Helgen etter var det familiebesøk på Holmlia, og på kvelden sildebord her sammen med Arne, Thor og Martin, hyggelig som alltid:-) Og så kom jammen Gudrun innom en rask tur på lille julaften:-)
Ellers har det blitt lite hundetrening. Hundene takler det fint, de er så snille og greie så. Isak er i fin form, men bakparten er svak. Jobbet ettermiddager julaften, 1 og 2 dag, og så ble det en ekstra nattvakt natt til lørdagen. Denne uka er det fire nattvakter, helt ok. Arne tar med hundene og kommer til Gardermoen i morgen nyttårsaften. Hvis vi får det til spiser vi en hamburger på McDonalds rundt kl.2400. Og hurra for Magnus Carlsen, VERDENSMESTER!!
                                              GODT NYTTÅR alle sammen!!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar