fredag 9. august 2019

Nattvakter/Overtid/Working Test/Sommercamp

Jobbet mye i uke 29, 6 nattvakter. Uka etter, friuke, men det ble tre overtidsvakter + en ekstravakt 7-19 på lørdag den 27 juli for Camilla. Arne og Thor var på en tre dagers tur til Bergen den uka.

Uke 31, 7-15 vakter hele uka. Rakk en behandling hos Jenni med alle hundene, og særlig Isak ble merkbart bedre i bakparten etter litt laserbehandling. Ny time for Isak den 9 august.

Mye sykdom i disse ukene, mannen til Torunn, og faren til Jørn døde, var i begravelsen i Nannestad. Så fikk Anne  hjerteinfarkt, og Geir, mannen til Kjersti, fikk hjertekramper, og så var det begravelsen til Gro på torsdag den 1 august. Heldigvis så går det bra med Anne og Geir, men livet er skjørt...

Lørdag 3 august var det retrieverdagen på travbanen, og jeg deltok på Working test med både Sami, Ailo og Nikki. Og hvilken fin dag det ble. Nikki debuterte og ble 3 vinner i begynner klassen med 91 poeng. Ailo, rett bak med 84 poeng, og Sami 2 vinner i Eliteklassen med 83 poeng!!

Slik slappet hun av mellom postene:
Hadde friuke uka etter, og det ble besøk på hytta hos Per og Anne. Vi rakk litt trening med alle hundene, og så var det tid for nydelig grillmat. På vei hjem kjørte vi innom Skarstad gartneri og kjøpte ferske grønnsaker. Anbefales..


Fikk så  tilbud om en kursplass hos Trond og Aase og Katarina og Thomas, Kopperhult, på Lane Lodge i Uddevalla. En elitehund hadde blitt akutt syk. Tok med meg Sami og dro. Ble to utfordrende og spennende dager for oss. Første dag gikk ganske greit, men på dag to ble noen av øvelsene for vanskelige. Lange avstander, dirigeringer og markeringer i høy vegetasjon er vår svakhet. Men, jeg var forberedt på det så det gikk fint. Mange av de andre på gruppen gjorde det veldig bra, moro å se:-)


Såå trøtt var Sami etter vi kom hjem:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar