mandag 15. juli 2019

Labrador Camp/Bispgården/Løpetid

Kjørte nordover til Bispgården på lørdag den 6 juli, og kom fram ca 2330. Dagen etter ble brukt til å gjøre seg kjent og installere seg.

Mandag, Jamie Bettisson som instruktør i slalåmbakke, EK. Kaldt og ufyselig. Sami gjorde så godt hun kunne, men ble sliten på slutten, jeg også.... Og så fikk hun løpetid den 9 juli.
Stikkord: vær proffesionell, kall  inn hunden når det ikke fungerer 100%. ingen fusking....hold hunden i nærsøket.

Tirsdag, moment trening med Ailo, Lynn Mitchell. Fotgående, firkant, rektangulært, vinkel....med bånd, så rundt hals, langs ryggen før det puttes i lommen.  Stoppsignal, Overrask han. nærsøk. Ingen markeringer, gjør hunden for selvstendig. Kall inn når det blir feil, send igjen. Stopp, SKAL stoppe, hvis ikke, korriger med stemme og bånd. Tren blinde, utfordre hunden mer.Onsdag, fri. Besøk i Hammarstrand, Døda Fallet...I tillegg var vi tilskurere på WT, her Sami med datter Line og datter sønn Lasse::
Torsdag, rute 5. AK med Nikki og Lasse. Instruktør, Sofia Palmqvist, myrområde. Tren på markeringer, send raskt, bruk hvite dummier og øk avstanden gradvis. Fellesmiddag om kvelden:Fredag,12 juli, rute 12. Myr, igjen. Ble klissblaut. Ailo. Samme instruktør. Bruk hvite dummier for å få Ailo til å markerer og ikke se på skytter/kaster.  Første to enkle mark. så dobbelmark. Send gjerne gjennom "kjent" område på dirigering som er lagt ut tidligere og som hunden har sett. Send på nytt hvis det ikke går som planlagt.  Nærsøk, ingen vittring. Ut av området, start på nytt.Dro på fredagen, og overnattet på park.plass utenfor Sveg. Var hjemme ca 1130 på lørdag. Søndag, kjempefin trening på Trondsbu med Vidar og co. Deretter avslapping ute på terrassen.

Nå venter 6 nattvakter....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar