søndag 8. april 2018

Kurs/Besøk/Andecup/Tokedølen

17 mars, kurs i Asker med Nikki, Nala, Nova og Norman. Fot, dirigering til matskål, innkalling, stoppsignal, sitt og bli med forstyrrelser og noe apportering. Det går veldig bra med alle, det eneste vi har litt problemer med er avleveringen, Nikki slipper apporten for tidlig. Tar det med ro, vi fixer det.
Her er Nova i genseren mamma har strikket:


Om kvelden besøk av Gro og Ellen, Arne serverte hønsefrikasse


Jobbet formiddager uka etter. Helgen 24 og 25,lydighetskurs med Lillemor Edstrøm i avd. Østfold. Gikk med Ailo, selvom han ikke er helt i fres. Og det gikk såå der.


Hadde friuke i uke 13, og først dro Arne til Drangedal,og ble der i noen dager. Så tok jeg med Ailo og Isak og ble der fra onsdag til fredag kveld. Rakk å besøke Grethe og Onkel Bjørn på vei tilbake.
Lene skulle til Tallinn, og da passet Arne Porsche fra torsdag til lørdag. Jeg jobbet påskeaften og 1 påskedag.

Onsdag,tur til Sandefjord, spesialist Thomas Sissener med Ailo. Marianne ble med meg. Og det blir operasjon 24 april. Senen på haseleddet "hopper" av, og må syes. Blir nok noen strevsomme uker....Men det viktigste er at han blir bra igjen<3<3

I går Andecup. Jeg har laget opplegget, var dommer og organisator. Hadde heldigvis hjelp av Vidar.
23 deltakere fordelt på tre klasser, Andunge, And og Gås.  Og det gikk veldig bra, Sami vant "Gås"sammen med sin halvbror Victor, og Nikki ble nr. 2 i Andungeklassen.

I dag rydding ute. Må også forberede reunion den 16 juni for vi som gikk ut av ungdomsskolen sammen i Drangedal. Skal leie Tokedølen, en båt om ligger i Stranna og som går på Tokke. Varighet ca fire timer, vi skal også innom Storøy der Farmen ble spilt inn i fjor.

Og så er det valpetreffet neste fredag og lørdag....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar