fredag 16. mars 2018

Syk/valpekurs/Ailo/jobb

Var så heldig at jeg ble syk i friuka mi, så da ble det bare sofaen og senga.  Men det ble en tur til Jenni med Ailo på mandag den 5 og den 12mars. Han er mye bedre, men det er den høyre bakfoten... Senen der er veldig bevegelig, og det blir time hos Thomas Sissener i Sandefjord i april. Vil jo ha han i i full fres. Går noen korte turer, og tar noen innkallinger, og det går fint. Her prøver han et kjempefint dekken fra Canelana:


Her slapper Nikki av med puta:


Orket ikke styremøtet i klubben heller.  Valpekurs på torsdag, hundene er flinke, bare trivelige retrievere... Hadde jobbehelg 9-11 mars, var hjemme fredag og lørdag men var på jobb på søndag. gikk ganske greit selvom jeg ikke var helt i form. Rakk en liten trening med Berit her før jeg dro på jobb.

Her Norman:


Jobbet ettermiddager denne uka, hadde fri i dag og da ble det skitur med alle hundene. Først Sami, det går veldig fint, men hun drar ikke. Men når jeg slipper henne løper hun som bare det....
Så Isak, årets første skitur, og det gikk så det suste. Han dro som bare det, merker det i armene nå, jeg stakte som bare det, rene Northug<3  merker det i kveld.. Så Ailo, han husket siste gang, og da strakk han seg, så da ble det bare tur langs veien. Tilslutt Nikki, skitur for første gang, ca 1,5 km. Og det gikk fint, slapp henne slik at hun fikk løpe fritt. I morgen kurs hos Ann Cathrin Solbakken sammen med Nova, Norman og Nala.

Her Nikki:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar