fredag 2. juni 2017

Vilttrening/Overtid/lydighet/Årøysund

Fellestrening på Greaker den 23 mai. Vidar ansvarlig. Var der tidlig og Isak fikk løpe litt løs først, hentet et par dummier og fikk hilse på et par hunder. Ailo og Julia hentet et par ender, og Sami fikk også hente et par ender og dummier. Dagen etter trening på Fløytdammen med Vidar og Anne. Vanndirigering med Ailo og Sami. Fredagen, overtid fra 0700-1500.

Lørdag klasse 2 lydighet , Ailo, Archie, Marianne og meg i regi av Schaferhundklubben, Øvre Romerike på Olaløkka, Sand. Ailo debuterte i klasse 2, og det gikk veldig bra, han ble nr. 3 og Archie nr. 2. Vi hadde fått et klart opprykk, hadde det ikke vært for at det ble 0 på ruta... Ailo løp rett ut, dekket, men så måtte han snuse på noe,.... Men kjempemoro at gutta boys gjorde det så bra. Fikk mange tilbakemeldinger på hvor fine og ivrige de var til å jobbe både fra dommeren og andre deltakere. Dommer var Arild Berntsen. Husker jeg fikk opprykk til klasse 2 av han med Truls  i 2005...
Før prøven:
Etter prøven:


Dagen etter trening hos Jon på hytta hans. Hadd med Ailo og Isak, og det gikk greit. Ingen trening på Isak men han fikk sine turer, og var fornøyd med det. Treningen med Ailo gikk ganske ok , selvom han er litt ukonsentrert til tider. Vilt er ikke noe problem. Det ble dirigeringer, markeringer, feltsøk med tre hunder på linje og to områder. Og så avsluttet vi med en vannmarkering over vann.

Hadde ferie uka etter, og stoppet på Årøysund, der tollvesenet har et feriehjem, på vei til Drangedal. Kjempefint sted, rett ved sjøen.
Et døgn der før vi kjørte til mamma i Drangedal. Og da ble det  hagearbeid, besøk på hagesenter, rydding, tur og planting på kirkegården, bad og vask av hunder, så nydelig mat m.m. Og så besøk av Unni Anita og Waylon. Men så var Unni Anita uheldig, tråkket over, og brakk ankelen. Her Waylon og Sami før det skjedde: 
 Her ser hundene på at Arne og mamma jobber:


Nå venter en slitsom helg, to utstillinger, WT på mandag og bevegelig jaktprøve begynnerklassen på onsdag den 7. Fikk 30 påmeldinger så vi måtte dele prøven i to, 7 og 20 juni.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar