lørdag 4. februar 2017

VILT/Ailo og Saga/Opprykk/Lydighet/Workshop

Trening på Sæter med Vidar, Berit, Kjersti  og Øyvind forrige uke. Isak fikk et par apporter men så begynte han å halte.... var ulendt, og han tråkket nok "feil" Ble derfor en veldig kort trening på han. Kjersti lånte Ailo, og det gikk ganske bra, men vi har en utfordring med kanin.

Lørdag trening på SIAP. Arne var med og tok bilder: Ailo, søster Line, mamma Sami og pappa Isak:Hadde meldt Ailo på lydighetsstevne for flere måneder siden i Kløftahallen, og valgte å starte tiltross for at jeg ikke er helt i form. Det som var veldig dumt var at vi hadde vært der på fredagen, og trent. Da gikk alt supert, unntatt hopp over hinder. Ailo kom bort i hinderet et par ganger, og valgte da å løpe utenom...var derfor veldig spent på søndagen.....

Og det startet supert med tannvisning, fellesdekk, lineføring og dekk fra holdt i ring 1 hos Feragen. Vi fikk 10, 9,5, 8,5 og 9, supert!! Så var det ring 2 hos Bjerklund......innkalling, ruta, hopp over hinder og avstand, alt gikk supert......unntatt hopp over hinder... der løp han rundt....

MEN, vi fikk 163,5 poeng og opprykk til klasse 2  tiltross for 0 på hinderet. Er kjempefornøyd, og vet hva vi må trene på framover. Søster Saga ble nr.2 i klassen med 193,5 poeng, imponerende!!!Ellers går nå dagene med til egentrening og timer hos fysio. Har ganske snart frikort....MEN, er blitt bedre i knærne, og skal begynne å jobbe igjen neste uke.

Onsdag hadde vi workshop her hos meg i forbindelse med den nye hjemmesiden til retrieverklubben, meg, Ellisiv og Kjersti. Har ellers blitt noen småturer på jordene her, og så blir det mye tv titting, elsker sport på tv:-)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar