tirsdag 22. november 2016

Manstad/Valpetreff/Cupfinale/Rosenborg!Sjakk

Uke 46, friuke. Mandag, kun avslapping etter nattvakter. Tirsdag, besøk hos Anne i Fredrikstad. Isak og Sako, løp litt og hentet noen dummier på feltsøk. Så Ailo, hei hvor det går! Han løp og løp, hentet utlagte dummier på feltet. Ikke bra trening, men fikk kontakt etterhvert, og fikk avsluttet bra.  Kanskje dumt å la han løpe der vi skal trene..... Så Sami, gikk fint med felt og markeringer og dirigeringer. Her Ailo og Sako:Dro kl.1330 og rakk treningen i Kongsvingerhallen kl.1630 med Sami.
Fellesdekk, stå under marsj, innkalling med stå og apportering. Gikk fint:-)
Hadde en sliten hund på kvelden.
Onsdag, først tur på SIAP, så levering av Peugeoten på verksted.  Torsdag, Arne drar til Hidra. Hentet noe vilt hos Ingun, og så en trening med Vidar på travbanen.  Isak og Julia, dirigering, markering og feltsøk, Isak super!! Så Sami. Markering og dirigeringer, veldig bra. Feltsøk, ikke så bra. Hun spurte om hjelp flere ganger, og løp og løp uten å finne noe, men tilslutt fikk hun inn alle dummiene. Ailo fikk løpe på Ullernjordet etterpå, og gjett om han var klar for det etter å ha ventet i bilen...
Fredag, testet kanin med Ailo, ja hva skal jeg si, tror vi legger vilt bort noen måneder. Han løp og løp og løp med kaninen, og den ble revemat etterpå....

Lørdag, valpetreff på Siap. Maria, Kjersti og meg. Og vi hadde en kjempetrivelig dag. Saga var høyløpsk så vi tok Ailo først. Bestemte meg for å bruke langline på han, og det gikk veldig bra. Første økt, dirigering mot matskål, ut, høyre og videre ut. Og stoppsignal der vi hadde vitret inn viltlukt fra kaninen og anda jeg hadde med. Maria og Kjersti stod klare til å tråkke på lina hvis han skulle finne på noe tull, men det gjorde han ikke.  Avsluttet med at han fikk hente anda og kaninen seks ganger, og det gikk bedre og bedre:-)


Ingen trening med Isak, men lot han løpe litt løs og da tok han seg en liten runde. Så var det Ahkku, Saga og Sami sin tur. Fot, markeringer og dirigeringer, gikk supert!

Søndag, tur på jordet med Jorild og Alex. Hadde bare med meg Ailo. Deretter cupfinalen på tv, Kongsvinger mot Rosenborg. Rosenborg er jo laget mitt, men syntes det var moro at Kongsvinger hadde greid å komme til cupfinalen. Det ble utklassing, 4-0 til Rosenborg.... Litt synd på Kongsvinger, men håper de greier å rykke opp... Blir spennende å følge med på det.

Denne uka, formiddager, igjen, 0800-1530. I tillegg er det VM i sjakk i New York, følger med Magnus carlsen..


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar