tirsdag 5. juli 2016

Tannlege/Røntgen/Helen Philips


Fikk satt på "krone" på torsdag den 23 juni, nede i venstre kjeve. Ikke billig. Og dagen etter ble det tur til veterinær for å ta røntgen av skulderen til Isak, ikke billig det heller.... Kr.2500,-  ble henvist videre til mulig operasjon hos spesialist i Oslo. Det var en "bit"  som hadde løsnet i skulderen hans, ellers så det bra ut. Han er ellers i fin form, så da satser vi på å operere hvis spesialisten er enig.


Lørdagen ble tilbragt på Fløytdammen sammen med Liv Marit, Anne Kari og Jorild. Ingen trening med egne hunder. Søndag en tur til Svullrya, der jeg dømte fem kvalifiseringsprøver i jakt for Ninas venner og valpekjøpere. Gikk et blodspor med Sami som gikk veldig bra. Prøvde med Isak også, men det gikk ikke like bra. Ailo fikk såvidt prøve et kort slepespor etter en skanke.
Dro så til Trondsbu der jeg traff Berit, Vidar og Øyvind. Ailo fikk løpe sammen med jentene til Berit over på den andre siden av vannet. Måtte selvfølgelig teste et par apporteringer. Den første gikk fint, men måtte selvfølgelig prøve en til....Ble noen markeringer og dirigeringer med Sami før vi avsluttet
med en vanndirigering.

Uka etter, uke 26 hadde jeg ferie:-O) Dro til Sverige, Edseng, på tirsdag, skulle delta på fem dagers kurs med Helen Philips hos Eva T.Søderstrøm. To dager med Ailo, og så tre dager med Sami.
Dag 1 med Ailo, der skulle vi vise hvor mange kommandoer/adferder hunden kan. Og det gikk supert. Ailo bryr seg hverken om miljøet,andre hunder eller folk. Han gjorde det han skulle med stor iver og entusiasme:-) Fot, sitt, håndtarget, dekk, stå.... Det vi må trene mer på er hold fast og litt ro.

Dag 2, markeringer ute på jordet. Første markering gikk bra men på nr.to knallet han og løp og løp... Fikk det rådet at jeg skal leke og herje med han. Han er fremdeles veldig barnslig. Testet deog det fungerte som bare det:-):-)

Her link til en liten filmsnutt: https://youtu.be/loiiqvjQwIo

Dag 1-3  med Sami, samme opplegg med kommandoer og adferder.  Det gikk også veldig bra, men tren på å gi kommandoen når  hun ikke ser på deg.. Fikk også nye ideer på å trene fot, rette linjer , vannarbeid og unngå uro. Er kjempefornøyd med alt, hyggelige deltakere, fine områder og en super instruktør.:-) :-) Har virkelig vært på kurs og lært noe, ikke bare øvelser.
Kom seint hjem på søndag, og rakk bare halve fotballkampen mellom Island og Frankrike.... like greit. Mandag en tur til Fløytdammen der jeg traff Ellisiv og trivelige Janne fra Danmark. Innkalling, markeringer og dirigeringer over vann. Er kjempefornøyd med Sami. Ailo fikk et par innkallinger over vann, og så måtte jeg jo teste en markering. Han tok seg en ørliten runde, men kom raskt tilbake... Så vi er på rett vei..
Sami har fått løpetid så jeg tar med meg Isak og Ailo og drar til Drangedal. Kommer tilbake på fredag, har da nattvakthelg.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar