søndag 5. juni 2016

Eva Bodfelt/Elverum camping/Utstilling/Øvrevoll

Skulle jobbet helgen 27-29 mai, men siden Kari skyldte meg noen vakter, jeg skal jobbe natthelg for henne i juli, jobbet hun helgen for meg. Vi startet kl.1000 på fredag den 27. Eva gikk gjennom hver hund, vi var 10 deltakere så det tok sin tid. Hadde fortalt hva som er problemet med Ailo, at han plutselig løper og løper uten å ense noen, så vi testet det. Måtte fire markeringer til før den adferden kom fram. Og da kom den virkelig fram, han løp og løp, rundt i skogen, ned mot vannet, badet, og løp igjen. Jeg skulle kjøre unna, men det enset han ikke. Eva fikk etterhvert kontakt med han med å kaste godbiter på bakken og blåse nærsøk.

Her Kjersti, Ahkku, Eva, Wenche, Gry, Ingun og Vidar:


Arne og Ailo:Ailo og Isak<3<3


Når Eva hadde sett på alle, ble vi delt i grupper som så skulle hjelpe hverandre. Fikk mange gode innspill på hvordan jeg skal trene Ailo, mye har jeg hørt før. Kort fortalt, avslutte leken og kosen, berøre han mye mer i stressete situasjoner, ha flere oppgaver, ikke "bråke" med han. Overnattet på Elverum camping i nabohytta til Kjersti og Geir, så det ble sosialt på kveldene. Dro sliten hjem på mandag ettermiddag, hadde heldigvis tatt meg fri den ettermiddagen. Jobbet ettermiddager resten av uka inkludert en overtidsvakt på fredag. Her bilde fra den siste timen på jobb:


Lørdag var det tid for utstilling på Øvrevoll i regi av Oslo avdelingen. Hadde meldt på både Isak og Sami. Kjersti og Ahkku ble med som heiagjeng, og det virket!! Det ble to ganger Very GOOD på begge to, med kjempefine kritikker!! Ble en veldig hyggelig dag både for to og firbeinte.


I dag søndag har vi trent på Trondsbu sammen med Vidar, Berit og to svenske damer. Vi la opp BK, AK og EK prøver for hverandre, og i tillegg trente jeg først med Ailo. Stadga ved hjelp av "trykk" og markeringer og fotgående med hjelp av Berit og Vidar. Isak fikk løpe litt løs, trente ikke noe med han. Er veldig fornøyd med Sami, årets første blinde vanndirigering med forstyrrelse. Deretter  lang dirigering rett fram, dummien lå ut til venstre på en liten øy, og så avsluttet vi med felt. Rakk mye, og Maria bestod kvalifiseringsprøven så da er hun klar til den bevegelige prøven vår den 27 juni.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar