torsdag 26. mai 2016

Instruktørsamling/WT/Drangedal/Sami 6 år!!!

Dro på instruktørsamling til Sverige, nærmere bestemt Kungsbacka selvom jeg var syk på pinseaften. Stod opp grytidlig, og jeg og Ailo var på plass litt før 0900. (kjørte 0430 herfra) Hadde en trivelig helg tiltross for at formen kunne vært bedre. Vi overnattet på et Hunddagis, og det var ok, sov hele ettermiddagen, kvelden og natta. Ailo er kjempegrei å ha med på tur:-) Lørdag var det mye gjennomgang av kursene vi hadde arrangert og litt teori. På søndag ble det mer praktisk jobbing, og Ailo oppførte seg bra. Vi trente på firkanten, fot,dirigering og stoppsignal. Her låner en av instruktørene, Åsa Davidsson Ailo:


Kom hjem seint søndag kveld, og så var det Working test på Trondsbu på mandag, 2 pinsedag. Stilte med Sami, og hun gjorde det hun skulle, verre med hundeføreren..... Fem poster der en kan få max 20 poeng pr.post. Post 1, to hunder går fot noen meter og får så hver sin markering. Her ble det 14 poeng, Sami måtte jobbe litt for å finne dummien. Post 2, dobbeltmarkering, 18 poeng. Post 3 dirigering, 16 poeng. Post 4, dobbelmarkering på linje. Der stod jeg og sov, ble 0 da hun tok inn feil apport. Post 5,  kort dirigering, der jeg sov igjen. Sami løp altfor langt ut, og ble borte i skogen, 0.. Får skylde på at jeg ikke var i form....

Jobbet formiddager resten uka. Mamma kom på torsdag, og så var det veterinærbesøk på fredag. Klipp og kiropraktikk på Rizza,vaksiner og ormekur på de andre. Dro  til Drangedal på lørdagen, og kjørte tilbake på mandag kveld. Tirsdag fellestrening på Trondsbu. Vidar var ansvarlig. Trente først litt med Julia, Isak og Sami.  Markeringer og dirigeringer. Gikk fint.  Deretter var vi syv ekvipasjer som stod på linje, og det ble kastet markeringer til hver. Ailo oppførte seg fint lenge, men så måtte han bare ta seg noen runder.. Men fikk avsluttet med et par vellykkete markeringer. Her Ailo:
I dag er Sami 6 år, herregud så fort tiden går. Vi har feiret dagen på Trondsbu sammen med Anne,  Sako, Mira og den nye valpen Cita.


Og her Sako og Isak. Trente litt med de to "gamlisene", 9 år. Oppdaget at Isak nok har vondt i den venstre skulderen. Så at han hadde problemer med å komme seg opp av vannet:-(  Har vært hos Jenny, kiropraktor, og hun har sett at bevegeligheten i venstre skulder ikke er helt bra. Nå blir det smertestillende i noen uker, mulig røntgen, og så ser vi om han bliR pensjonist. Tror kanskje det, jakttrening krever at det ikke er  noen problemer i hverken ledd, skuldre, rygg eller noe annet.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar