tirsdag 29. september 2015

Line/Drangedal/valpetreff/rally/jaktprøve

Dro til Drangedal 4 september. Hadde med meg Isak,Ailo og Line som jeg skulle passe den helgen siden Øyvind skulle på guttetur. Sami ble hjemme hos Arne og Thor. Og det gikk kjempefint, Line fant seg fint til rette i Drangedal. Hun fikk tilogmed ligge i "fin"sofaen. Hadde ellers en fin helg med turer på bygdetunet, og litt hagearbeid. Her Ailo, Line og Isak noen minutter før Ailo og Line badet i Motjenn:


                                       Line slapper av
Dro tilbake på mandagen. Hadde ferie den uka. Arne skulle på hyttetur til Hidra, han dro på onsdagen. Jeg var ansvarlig for jakttreningen på Trondsbu tirsdag den 8 september. La opp en enkel liten prøve og så fikk alle prøve seg. 

Onsdagen var det rallylydighet på Bruvoll. moro! Her: Archie, Sami, Ailo og Isak 

Torsdag var det valpekurs. og på søndag var det valpetreff på travbanen. Moro at alle kunne komme. Og vi fikk jammen gjort mye, lydighet, sitt og bli, innkalling, apportering av vilt og så klarte Ahkku, Line og Saga kvalifiseringsprøven i jakt. Jammen ikke verst!!Ailo klarte den han også, men jeg kan jo ikke dømme meg selv, så vi får ta den seinere. Familiebilde: Archie, Ahkku, Isak, Sami,Ailo, Saga og Line:


Mandag 14 september arrangerte vi årets siste bevegelige jaktprøve. Dommer var Magnus Ånsløkken og jeg var prøveleder. Vi rakk akkurat å få gjennom10 ekvipasjer før det det ble for mørkt.
Helga etter jobbet jeg, men hadde tatt meg fri for å delta på jaktprøve på Ringerike, Sokna på søndagen. Mye vann, og det ble nok ikke den optimale starten på prøven for hverken Isak eller Sami. Sami var ukonsentrert, det kom litt lyd, og da ble det 3 premie. Valgte å ta på båndet etter første apportering med Isak. Hadde meldt på en prøve til i Oslo den 27 september. Men, jeg ble syk på mandag den 21 og har siden vært syk.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar