onsdag 2. september 2015

Fellestrening/valpekurs/Jaktprøve!!

Vi startet opp med fellestreninger i begynnelsen av august. Jakt hver tirsdag og lydighet/rallylydighet hver onsdag, og så er det kurskveld på torsdager. Nok å gjøre framover. Det er faktisk 9 deltakere på valpekurset......nesten for mange men jeg syntes det går greit. Flere erfarne deltakere så da glir ting litt lettere.

Påmeldingene har strømmet inn til den doble jaktprøven vår den 22 og 23 august. Det har faktisk kommet så mange at vi kunne arrangert dobbel,dobbel prøve. Måtte ordne en dommer til også, så det ble  Ole J, Asbjørn K, og Magnus Å. som er årets dommere.   Tror nok dette blir siste gang vi har så mange deltakere. Ble mye for både jaktkomiteen og medhjelperne, som sporty stilte opp:-) Syntes også det var meget bra at "mine" valpekjøpere hjalp til. Øyvind og Marianne to dager, og Kjersti en dag:-) :-)

Ble mange turer til Trondsbu, og for første gang var vi heldige med været.... kan kanskje diskuteres for det ble veldig varmt. Merket det særlig på viltet, insektene storkoste seg... Jeg hadde meldt på både Isak og Sami i åpen klasse. Var først ute med Sami, og hun gjorde en super jobb på myra rett nedenfor Trondsbu hytta. Der har vi faktisk aldri vært og trent. Alt gikk unna i stor fart, men så kom det noen små pip og da ble det 2 premie. Så var det Isak. Gikk i par med Tone T.som hadde en rolig tispe. Isak var ikke fullt så rolig, men  det var framgang... Litt urolig rundt foten, men oppgavene løste han uten problemer. Avleveringene var også ok, men så var jeg litt for rask med å ta fra han viltet, og da hoppet han litt etter ,særlig kaninene var interessante... Og da ble 2 premie...Ble skuffet for tenk om vi endelig hadde fått den 1 premien vi har ventet på lenge.

Søndag, ny prøve og like varmt. Denne prøven var på andre siden av Kolltjernet, der har vi trent flere ganger. .
Jeg og Sami skulle gå i siste par, og endelig lykkes vi!! Feltsøk, markering, land og vanndirigering gikk unna i stor fart, og selv om hun ble veldig ivrig på slutten holdt det til 1 premie:-) :-)


 Her jeg og Isak etter fredagens prøve sammen med dommer Asbjørn Kristiansen, medhjelpere Anne, Liv Turid og Marianne.Hadde fri på mandag, og det var deilig. Så ventet 6 nattvakter, en overtid, to omdisponeringer, og så mine egne tre nattvakter i helga. Skal bli deilig med noen fridager, og så blir det tur til Drangedal første helgen i september.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar