tirsdag 18. november 2014

SYKmeldt/Øyelysing/ Steve Jobs/Jon Michelet/Drangedal

Dro til legen mandag 27 oktober, og ble sendt på røntgen. Ble sittende med foten på en stol de nærmeste dagene. Fikk  lest biografien om Steve Jobs. En meget interessant bok om en interessant mann. Så nå blir det iphone,6 pluss.. på meg også:-)  Har allerede ipad og mac.. Har  vært fornøyd med Samsung, men går nå for det enkleste som er det beste... Det har vært mitt motto i årevis;-)

Både Isak og Sami er nå øyelyst på Jessheim dyreklinikk av Kristin Lange uten merknader, så nå venter vi på løpetid....

I tillegg til at jeg har vondt i foten, har Isak kastet opp, igjen. Han har vært mye plaget med det, men fikk endelig  tatt blodprøver, som var helt fine:-) Ville finne ut hva som var galt, og da ble det gastroskopi på Kongsvinger veterinærklinikk. Magen til Isak var full av skum og var betent. Han har vært mye kvalm pga av syre, ikke rart han har  kastet opp. Nå har han gått på 10 dagers antibiotikakur, og får nå noen syrenøytraliserende tabletter. Merker at han noen ganger ynker seg, og svelger og svelger. Men, ingen oppkast. Skal til kontroll i morgen.

Når det gjelder meg, så var det ikke brudd. Men det er forb....vondt. Skulle aller helst bare sittet med beinet helt i ro, men det er jo umulig. Holder nå på med  triologien til Jon Michelet., 

Fikk besøk av Unni Anita på torsdag den 13 november, og så kjørte vi sammen til Drangedal på lørdagen. Hadde med alle tre hundene, og det gikk veldig bra:-) Truls lå i bur inne hos mamma, mens jeg hadde Isak og Sami hos meg.  Jobber nattvakter denne uka, men foten plager meg. Skal til ortoped neste fredag. Nå på fredag er det styremøte og julemiddag på Slobrua, og på lørdag kommer  Tone og Jonn Kåre på besøk. Det blir hyggelig, lenge siden sist.

                                                             Sami slapper av:

 
Unni Anita og Truls:
 
 
Deilig å komme hjem til mamma på middag:
 
 
DET,  er ikke lov Isak:
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar