mandag 27. oktober 2014

BK-kurs/Spor/besøk/Klubbmesterskap

Lørdag 11 oktober var det BK kurs på Fløytdammen. Feltsøk stod på programmet.  Vi startet fra schrach. Lurt å gjøre det for å bygge opp både lysten og evnen til å søke. Hundene var flinke. Anne kom en tur etterpå , og da rakk vi litt trening med våre hunder. Søndag, trening på jordet her med  Vidar og Berit.. Mandag, en tur til Anne på hytta. Hun hadde lagt ut spor til Isak og Sami, og Truls fikk også et spor. Moro:-) Tirsdag, fellestrening på Norosol. Trente bare med Sami. Fot, og noen apporteringer.  Torsdag traff jeg Vidar på travbanen. Og vi hadde en fin trening, dobbel mark. og dirigeringer. Helgen jobbet jeg nattvakter, men rakk å besøke May og Loek på lørdag. Ble litt organisering med biler, men det gikk greit. Tirsdag var det jeg som hadde fellestreningen, satte opp enkle agilityhindre, og det var hele 13 hunder som deltok på treningen:-)Onsdag dro vi til Drangedal. Og Isak kastet opp igjen...Fulgte Julias råd og kontaktet Arken, vet.klinikk i Kragerø. Fikk time, og tok en del blodprøver. Fikk tabletter mot  kvalme og slimhinnebeskyttende, antepsin/cerenia.. Ble dyrt kr.2600,- Prøvene viste at alt er ok, så da blir gastroskopi i Kongsvinger neste onsdag. Jeg kom tilbake på fredag. Avdelingen arrangerte klubbmesterskap i lydighet og jakt denne helga. Lørdag var det lydighet.. Stilte i klasse 1 med Sami, og hun ble klubbmester med 183 poeng. Men, ser at hun har blitt utrygg på fellesdekken, så det må vi jobbe med. Men i dag gikk det supert! Truls stilte i klasse 2, og jeg må virkelig si at jeg er imponert over han, 12,5 år! Gjennomførte nesten hele programmet supert, men vi har ikke trent på ruta, og når siste øvelse kom, kontroll over hunden på avstand, var han ferdig, men det ble 140 poeng med to nuller.  Fellesdekk, fri ved fot, innkalling med stå, stå under marsj, dekk under marsj samt hopp over hinder , supre karakterer fra 10 til 7.


 Søndag, bra vær med med ekstremt mye vind! Vi var på jordene ved Odals Værk. I AK var det en walk up med lang enkelmarkering, en dirigering og en dobbelmark. Sami gjorde det hun skulle, men det kom lyd fra henne:-(  Stilte Isak i EK, og jeg syntes han gjorde en bra jobb. Samme opplegg som  i AK, men lengre avstander. Om ettermiddagen var det ID spor på Lahaugmoen. Isak var kjempeflink! Første gang han prøver så det var veldig moro:-)


Har hatt store problemer med høyre fot, og i dag dro jeg til fastlegen, som  sendte meg til røntgen på Kongsvinger sykehus. Håper det ikke er brudd.  Må ta det veldig med ro de neste dagene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar