tirsdag 23. september 2014

Fellestrening/AK-trening/jaktprøve

Hadde en super fellestrening på jordet til Petter på lørdag den 13 september! Vi la ut fem områder, og hundene var med.  Så gikk vi på linje og hver  hund fikk en markering med dummykasteren, og så sendte vi på dirigering til de ulike områdene. Første linje var Sami, Anton, Lara, Ace og  Razer. Sami var virkelig i slaget, og det er virkelig flott å se på at hun løper tvers over jordet, og henter inn en dymmy i flott stil!!    Og det gikk fint med Isak også. Fulgte samme opplegg, og nå var det Maya, Isak og Petra på line.

Mandag den 15 var det trening mot AK på Trondsbu. Berit L. var prøveopplegger og det  ble tilslutt bare meg, Ellisiv og Aud Grethe som kunne delta. Vi åpnet med å gå fot, mens Berit kastet dummier rundt oss. Det har faktisk aldri vært noe problem for Isak,  ikke nå heller. Vi gikk vel på linje i ca to timer. Syntes Isak greide seg bra, selvom markeringene ikke var helt perfekte. Det viktigste var at han holdt seg hos meg:-)  Hadde med meg Sami også og hun fikk to vannmarkeringer som hun leverte rett i hånda mi, hurra!!   Avsluttet med at hun fikk hun løpe litt  med Kiwi. Sami er veldig lite interessert i andre hunder og folk, men jeg tror hun har godt av å få nye "venner"

Tirsdag var det fellestrening utenfor Norosol. Berit S. varansvarlig, og vi var  hele 9 stk  på treningen. Gikk først litt fot med Truls. Tok så ut Isak. Han har vært veldig usikker på slike treninger, men nå gikk det veldig bra. Lineføring, sitt og bli samt innkalling gikk veldig bra:-)  Sami fikk et par innkallinger, og  noen lydighetsapporteringher.  Avsluttet med at Isak fikk hente en tre apport der han måtte løpe langs linjen:-) Fin trening!

Onsdag var det valpekurs, og torsdag kom Unni Anita på besøk. Dro rett fra nattvakt på fredag til Sverige. Lørdag ,fellestrening hos Petter. Dirigeringer og markeringer. Vi kjørte samme opplegg som sist, gikk på linje, brukte apportkasteren og sendte hundene på dirigeringer. Dagen etter , jaktprøve på Næra. Jeg og Isak i første par....gikk ikke bra... Hadde faktisk forhåpning om at fotgående skulle fungere, not...... Er fornøyd med Sami selvom hun trengte litt hjelp på den ene markeringen, og vanndirigeringen. Ellers gikk landdirigeringen supert, og feltsøket var også bra, 2 premie..

Mandag gjorde vi ikke noe, men kjørte en tur til Jevnaker der jeg traff Aase og vi tok en kaffe på det kjempetrivelige bakeriet ved Hadeland glassverk! I dag var det utstillingstrening utenfor Norosol. Hele 12 hunder deltok. Men før jeg kom så langt var jeg  en tur på Trondsbu. Sami fikk hente fem vannapporter, de to første "måtte" hun legge ned og riste seg før hun avleverte til meg, mens de tre siste kom rett inn:-)  Trente fotgående med både Isak og  henne, uten et ord, brukte en svingende "stokk"foran meg. Fungerte greit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar