mandag 28. juli 2014

VARMT!/Drangedal/Veterinær!

Søndag 13 juli traff jeg Torun på Trondsbu. Lange markeringer  med terrengskifte stod på programmet. Bra trening. Uka etter jobbet jeg nattvakter, men det ble en kort trening utenfor Roverud sammen med Vidar og Anne på mandag.. Ekstremt lite vann, men vi fikk til noen  dirigeringer  likevel. Sami og Isak gjorde det de skulle. Torsdag ble en trening på jordet sammen med Vidar. Markeringer med apportkasteren, og det gikk ganske greit. Men ser at når apporten  faller ned i terrengskifte, blir det vanskelig når en har hunder som har det litt travelt.
Her koser Truls og Arne seg på terrassen, når det  endelig har blitt "normal" temperatur  på kvelden:
 

 


Lørdag tok jeg med meg Isak og Sami og kjørte til Drangedal. Veeldig varmt! Om kvelden var det dans på bygdetunet.  Unni Anita, og etter hvert May og Ingvild kom en tur innom og drakk noen forfriskninger  før vi gikk til bygdetunet. Trivelig, og jeg traff mange der jeg ikke har snakket med på flere år. Søndagen var like varm, men jeg og mamma fikk tatt ned, og hengt opp gardiner, og jeg fikk slått gresset nede i skråningen. På ettermiddagen dro vi til Fineid, der fikk hundene badet, tre dager på rad.. Rizza syntes det var deilig, hun har jo den tykke pelsen. Hun var litt forsiktig første gang, men på mandag og tirsdag svømte hun som bare det!  Onsdag kom sofaen, stolen og stuebordet mamma hadde bestillt. Og jammen var det bra at Wilfred og Ingebjørg kom og hjalp oss. Særlig stuebordet var vanskelig å få montert.


    
 
 
         
Om kvelden var jeg, Mona og Kjersti på CC Cowboyskonsert i Langesund. Bjørn lå med båten der så vi satt der i noen timer før konserten startet, ekstremt varmt!


        

Kjørte tilbake på onsdag kveld, og var hjemme 2130. Torsdagen dro jeg og Arne til Sverige. Vi måtte hente labradorvinen vi hadde bestillt. Ingen hundetrening denne uka, altfor varmt.  Jobbet i helga. Ikke spesiellt moro pga terrorsituasjonen. Men det gikk greit.

I dag mandag har jeg vært hos Jenny, som både er veterinær og kiropraktor med Truls og Isak. Isak hadde en låsning i ryggen og ei litt stiv venstre skulder.  Truls var  litt "slakk" i ryggen, men det var tydelig at behandlingen hjalp. Tror jeg får ta et par behandlinger til framover, kun på ryggen.  Truls har også hatt litt problemer med ørene så jeg fikk canduraldråper. Verre er det med venstre bakfot. Der har tredeputene grodd sammen. Skal smøre med fuciderm, bruke potesokk og ha en bomullspad mellom tredeputene slik at det  ikke gnisser mot hverandre. 
Rakk en tur innom Berit på hytta. Ble noen vannmarkeringer på Isak og Sami. Nå venter fire nattvakter.


      

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar