tirsdag 31. desember 2013

Flåklypa/Blodspor/Parring?/Nyttårsaften

Hadde en trivelig lørdagkveld, 21 desember hos May sammen med Unni Anita.Og søndagen så vi Jul i Flåklypa i Tokestua, Drangedals nye storstue. Kjørte til Skarnes på lille julaften.Skulle jobbe formiddager tilogmed 3 juledag.  

Hadde trivelig julebesøk av Lene og Thor på  2 juledag. Arne serverte laks med mye grønnsaker i langpanne. Ingen hundetrening. Lørdag dro jeg til Lene, hun hadde lagt ut  blodspor til Sami og Isak. Jeg la ut et spor til Porsche og Lene la ut et lite spor til Truls. Og  alle hundene var flinke:-)

Sami virket å være klar for Isak på dag 11, søndag, men det ble ingen parring. Halen går til side, men så skjer det ikke noe mer. Vi dro hit til Drangedal på mandag den 30. Regn, og kjempeglatt,men vi kom oss helskinnet fram.

Isak prøver seg på Sami så godt som han kan, men det ser ikke ut til at hun er så interessert. Hun er mye mer opptatt av meg, godbiter og ball.

I dag nyttårsaften er det vekselsvis sol og regn. Men mye raketter her på feltet fra 1800. Faktisk så mange at mamma og Arne må ta en kjøretur med Rizza som virkelig er redd rakettene. De er nå på vei hjem fra Kristiansand, og nå er kl.2340. Kan ikke huske at det noen gang har sett slik ut her den 31 desember:
 
GODT NYTTÅR!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar