tirsdag 3. mai 2016

Svullrya/jaktkurs/AK-BK prøve

Hadde en super helg på FInnskogen, nærmere bestemt Svullrya den 9 og 10 april. Jeg var ansvarlig for de minst erfarne i jakttrening, Ellisiv for de mer erfarne og Bente for sportreningen. Fikk trent litt jakt med Ailo, og han fikk også prøve blodspor for første gang. Hadde også med Isak og han fikk prøve to spor som gikk fint. Ellers grillet vi , drakk vin og hadde det veldig hyggelig ut over lørdags kvelden.
                    

Anne Kari holder Aiilo, vi trener innkalling:



Uka etter hadde jeg jaktkurs på mandag og valpekurs på onsdag. Så var det jobbehelg og jobb tilogmed fredag kveld, inkl. Overtid  fra 1500-2400.
Dro til Drangedal på lørdag, hagearbeid. Ble veldig bra. Mandag, mamma fornyet sertifikatet på Nenset, og jeg hadde siste apporteringskurs ved Gamma. Ailo testet vann, må nok trene mer på direkte inn til meg. Brukte langline, og det var lurt😉

Tirsdag, sykehusbesøk, sjekk av tarm, gikk greit. Deretter trening med Vidar, gikk supert 👏👏
Så litt  lydighetstrening med Ailo hos Kjersti, så styremøte.




 Deretter to dagers jaktkurs med Asbjørn Kristiansen. Deltok med Ailo, og ja hva skal jeg si. Ailo liker å løpe......
Fikk prøvd litt med Isak, og så fikk Kjersti trene litt med Sami på slutten av kurset. Vi hadde noen kjempetrivelge dager, og alle fikk noen gode råd og tips om videre trening.







Fredag var det bevegelig AK prøve ovenfor Sæter gård rett utenfor Kongsvinger. Startet i første par med Isak. Gikk sammen med Ellisiv og Kivi. Oppgavene var kjempefine, men så var det fotgående og et par avleveringer som ikke var 100% og da ble det 2 premie. Gikk i siste par med Sami, og denne gangen gikk det supert. Endelig kom den etterlengtede siste 1 premien, må ha to førstepremier for forskjellige dommere for å få opprykk til den øverste klassen. Så  nå er vi kvalifisert for Eliteklassen!!
Og ikke nok med det. Øyvind og Line debuterte i begynnerklassen på søndag, og var den eneste av 13 ekvipasjer som fikk en 1 premie....Jeg er superstolt!! Her er mor og datter:




 Og her Øyvind, Line og Asbjørn:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar