torsdag 5. oktober 2023

Workingtest/EK/BK prøve/Sporkurs/

Deltok på WT for labradorer 9 september. Jobbet nattvakter den helgen, men siden det var på  Buhol deltok jeg, kun 30 min å kjøre hjemmefra. Merete gikk med Ailo siden han på tre WT har tatt seg en liten runde når jeg skal ta på båndet etter at han levert dummien til meg.... Og det gikk supert! Han bestod i åpen klasse med 72 poeng og ble nr 7 ut av 34 deltakere! Flott jobbet av både Ailo og Merete!:-)<3 

Jeg gikk med Nikki, og hun gjorde en flott jobb på 3 ut 5 poster. Den første 0 kom på en vanndirigering. Ned en bakke, så gjennom et våtområde,så over en liten elv og der lå dummien på land. Jeg blåste henne nok ihjel, og når vi da skulle ta neste post, en dirigering ute på et jorde, hørte hun ikke på meg. Hadde nok mistet trua...

Vi arrangerte Ek prøve på Fløytdammen den 20 september med bare vannarbeid. Måtte jo nesten bli det der. Det ble en "tung" prøve for hundene, og det ble ingen 1 premier. Jeg og Marianne dro opp dit noen dager før, og Marianne monterte kanoen som skulle brukes på prøven. Må dra og hente den i løpet av neste uke. 

Vi dro og trente der noen dager etterpå, og det var nok ikke så lette oppgaver. Her Nikki før hun blir sendt på en vannmarkering i myr o vann:

Vi arrangerte også en BK prøve på Trondsbu, og jeg stilte med Arnie. Og for å ta det som var bra først, avleveringene var fine, alle apportene kom i hånd både fra land og vann, og, ingen tygging. Fotgående kunne nok vært bedre, men alle på feltet kom inn og også land og vannmarkeringene. Men, han knallet, og da blir det jo 0. 

Helgen etter deltok vi på sporkurs med Jan Thunem på Trandum. Og Arnie var kjempeflink. Vi startet med minifelt søk, så godbitsøk der vi økte avstanden på sporet.  Gikk også ned på antall godbiter , og det gikk fint. Arnie er veldig rask, men det hjalp å bruke to liner slik at jeg da kunne styre han mer. Det har ellers blitt mye jobbing, men fra mandag har jeg noen uker fri:-)

Har også vært og besøkt Vidar flere ganger. Asta fikk 8 valper i august, veldig fine og sosiale. Jeg tok valpetest da de var 49 dager, og det er interessant å se ulikhetene selvom en ikke skal ta det helt bokstavelig, men det gir jo en pekepinn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar