torsdag 31. august 2023

Trondsbu/Valpetest/Sami/Saga/Drangedal

Har vært et par ganger på Trondsbu og trent. Ailo har oppført seg bra, Nikki noe "sloopy"i fb  med  avleveringene, og Arnie, ja hva skal jeg si. ...Ble ikke noen start på BK prøven....Og det ble en "tung" prøve. 9 startende, fire 3 premier og fem nuller. Morten Egeberg var dommer og prøven ble gjennomført på andre siden av tjernet ved hytta på Trondsbu. Mye vann både i feltet og på markeringene. Her området, og Arnie som tilskuer:

Tok valpetesten  på valpene til Vidar. forrige fredag. 8 våkne og sosiale valper, men på noen momenter ulikheter. Interessant å se.. Valpetesten består av ulike momenter som hvor sosial valpen er, reaksjon på lyd, dominering, apportering, kontroll mm.

Syntes Sami har hatt noe stram buk, dro derfor til Jenni. Og det viste seg at hun har mye melk i jurene. Har gitt henne galastopp, og det ser ut til å gå over.  

Vi har hatt Saga, søsteren til Ailo her i 13 dager. Veldig trivelig. Hun glir rett inn i flokken, og vi har virkelig en Big happy Family:-)Hadde en lang dag i går. Startet 0900 herfra og var hjemme 0100. Jeg og Ailo med første stopp i Skien hos Tone og onkel Bjørn. Så til Drangedal der jeg traff Unni Anita på bygdetunet. Så en tur på grava til mamma og pappa. Dro deretter til Halldis, og avsluttet på lydighetsstevne hos Kragerø hundeklubb. Hadde håpet på et cert.nr 2, men det ble kun 3 plass. Ailo gjorde mye bra, neseprøve, L, sirkus og ruta gikk supert. Avstand og innkalling fra dekk med dekk, ble 0.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar