fredag 30. juni 2023

CERT/Lydighet/Working test/Neil Short

Får begynne med det beste og hyggeligste først. Deltok på lydighetsstevne med Ailo i varmen på Namnå helgen 17 og 18 juni. Den 17 juni vant vi klassen med en 2 premie, dommer var Trond Morten Teigen. Og hadde ikke Ailo nullet på apportdirigeringen hadde vi fått 1 premie og CERT den dagen også. Men, slik er det nå. Dagen etter ble vi nummer to med 1 premie og vårt første CERT ever!! Dommer var Arild Berntsen.

Var ekstra moro å treffe nevøen til Ailo, altså Line, som er søsteren til Ailo, sin sønn. De ble nr.3 på lørdagen, og vant med CERT på søndagen.


Ellers har Ailo og Nikki deltatt på Working Test. Nikki har ikke vært i form, og på første post ble det mye fram og tilbake og resten av postene gikk såå der. Gikk ikke stort bedre med Ailo, han måtte ta seg en liten tur da jeg skulle ta på båndet etter første post. Da brøt jeg prøven...Så det går opp og ned her i livet. I tillegg deltok Nikki på AK prøven vår, og det kunne jeg latt være. Ble en 0. Fikk ikke dirigert henne til riktig område over vann, hun hengte seg opp i området der makkerhunden hadde vært. I tillegg glapp hun en dummy fra feltet og var litt urolig ved vann..

I tillegg  er ikke Arne helt frisk, skal på mer undersøkelser på sykehuset...

Har også deltatt på rallykurs med Michelle Malmåsen i regi av Åsnes hundeklubb. Har ikke blitt noe rallytrening i det siste, kun 3 dager med kurs. 

Dro til Hamar hundeskole for å delta på kurs med Neil Short, og skulle da trene med Nikki. Det gikk ikke, hun løp "rart", og da ble det trening på Ailo i stedet. Dro til Jenni, og hun fikk løsnet opp i venstre svange og rygg. Og da ble det kurs på Arnie og Ailo dagen etter. Liker tankegangen til Neil, han tenker på hundens beste og at vi skal være engasjerte, like engasjerte som vi ønsker at hunden våre skal være... 

Litt slitne hunder om kvelden:


Og er nå ferdig med veien til BK kurset, og veien til Ak. Nå venter to nattvakter, og så skal jeg dømme 8 kvalikprøver, ha to minijaktkurs samt være Prøveleder for Golden festivalen... Så er det hjerteundersøkelse neste fredag...   

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar