torsdag 29. desember 2022

Hva skjedde i 2022, januar-august


JANUAR: Dro til Labbenhundesenter, kjempefint basseng der hundene fikk svømt i både med og motstrøm. 

I slutten av måneden vitnet jeg i retten i Skien for Cecilie. Overnattet hos Unni Anita, og her koser jeg med lille Leo🥰FEBRUAR: Innetrening på Årnes, samt hundesvømming på Labben. Arrangerte Andecup på travbanen 26 februar med bra oppmøte. Trening hos Vidar, og så solgte jeg bunaden....

MARS: Ble syk, og etter 4-5 tester,ble det positivt, corona. Innetrening Årnes. Saga på besøk og ble noen dager. Veldig trivelig, hun gled rett inn i flokken:-3. 


Veien til FCI3 med Arnie på Hamar hundeskole, første samling. Han var vill og gal.. Del 2 av Andecupen.  26/3. Noseworktrening.


APRIL: Ailo og Arnie kiropraktikk hos Hilde Antonsen på Jessheim. Jakttrening på Sæter. 

17 april, fest på travbanen med hundevenner deretter samling hjemme med Helle, Gudrun, May og Thor, veldig hyggelig:-) 


Nikki løpetid 18april.  Deltok på WT i Oslo med Ailo, gikk dritt. Saga på besøk, en dag. Dømme kvalikprøver, og ansvarlig for fellestrening på travbanen. Nala, datteren til Sami stilte i bruks, D spor og fikk opprykk til C med 544 poeng. 

EK/AK prøve på Sæter, Thrine Lise dommer. Øyvind og Line, Samis datter var den eneste som fikk 1 premie, nå er det EK som venter:-)

MAI: LP Arnie på Løten. 1dags kurs i SE, Mark Demaine, helt forferdelig! Men, Nikki og jeg hadde det fint etter vi dro derfra:-) 

Nala, i aksjon igjen, D spor, 617 poeng, 1 plass.

Møte med travselskapet på travbanen. 14 mai, konfirmasjon til Anne Lise. 

Ellers rally på Galterud. Stilte med både Sami, Ailo og Nikki. Det ble "bare"3 premie på alle tre i klasse 3.

Neil Short kurs på Løten, utrolig bra! Ellers noen turer til både Sæter og Fløytdammen. 

JUNI: Prøve på BK, er dommer.  Begravelse til Aud  i Drangedal. 3 juni. LP Arnie, Løten. May 60 år 13 juni. Dro til Drøbak for å feire henne. Besøkte Ingun for 4 gang. 

16 juni. BK prøve på Fløytdammen. Asbjørn var dommer. 

30 juni, klubbmesterskap. Sami var super! Hun vant både Eliteklassen, og ble dermed også veteranmester, 12 år! Nikki kom på andre plass i åpen klasse. Ailo ble nr 4 i samme klasse. Arnie deltok i unghund, og ble nummer 5 med poeng på alle postene!


Har ellers blitt noen treninger på travbanene, Siap, Sæter og Fløytdammen med Vidar, Merete, Berit og Marianne.


JULI: Campingtur til Osen, Tone og Jonn Kåre. Var spent på hvordan Arnie ville reagere, men han storkoste seg i vogna. 

Arrangerte "vannkurs" på Fløytdammen andre helgen, 6 deltakere, og hundene fikk utfordringer med å jobbe både langs, over og i vann. Ellers noen turer til Trondsbu.  Siste helgen, LP Arnie på Løten. 

Nala, stilte nå i C spor, 560 poeng og 1 plass. 
AUGUST: Ble en del treninger på travbanen. Besøk av Lene og Andrej. Andrej satte opp pergolaen utenfor stua vår. Ble kjempefint!

Dro alene til Elverum og kjøpte meg hagle på jakt og fiskedagene.  EK på Fløytdammen med Morten Egeberg som dommer. Jakttrening på Trondsbu med Siv og Erling. 21 august MH med Arnie i regi av rottweilerklubben i Tønsberg. Arnie gjorde en meget bra MH:-) Skyting på  Vestlibanen, traff 25!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar