fredag 31. desember 2021

2021, hva skjedde? Del 1

 JANUAR: 

Startet med en ferieuke. Deretter flere turer til SIAP, hundetrening sammen med Vidar, Annichen, Marianne og Berit.. Ellers flere webinarer, trening på Lahaugmoen med Naomi og Ailo, samt vakter på Gardermoen. Her Arnie på Siap:
FEBRUAR:

Noen treninger med Marianne, Nina og Vidar..Sykmeldt, knærne krangler. Et par treninger hos Meneo med Arnie. Røntgen av knærne på Kongsvinger sykehus. Styremøte avd Kongsvinger, web. Det ble også en tur til Lahaugmoen sammen med Naomi. Samt en Vilttrening med Linda på travbanen. I tillegg webinar med Oliver K:MARS:

 Lp/rally trening i Drammen hundepark med Linda og Annichen. Møte jaktkomiteen. Oppstart jaktlydighetskurs sammen med Nina. Webinarer Canis, Arrangerer retrievertrening for BK hunder. Årsmøte Midt Hedmark på web. Behandling av alle 4 hundene hos Jenni. Ailo tannrens og tanntrekk. Årsmøte avd Kongsvinger, web. Koleskopi på Kongsvinger sykehus. Lahaugmoen med Naomi og Ailo.

Ble en tur med Nikki til Heidi på Meneo, ble bare den gangen pga corona. Vi gikk på linje, dirigeringer og markeringer og Nikki oppførte seg bra:-)

Arne ryggopereres på LHL Gardermoen. Og det gikk bra:-) Jakttreninger på Siap. Veien til FCI3 med Ailo, Hamar hundeskole. Jakttrening Brandval. Ellers blir det selvfølgelig tid til lek og bus, mest det...


APRIL:

Jakttrening Sæter, Frode, Vidar og Kirsten. LP treninger med Marianne på travbanen. Mammografi, Kongsvinger. Jaktlydighetskurs, samt trening i Åsa med Vidar. Jakttrening ved Lauta med Nina. Rallybonanza på travbanen. Styremøte avd. Kongsvinger, Webinarer Canis. AK/EK trening på travbanen.

Jobber ellers mye fra mars og noen mnd. framover med oppgavene og filming som må gjøres og leveres inn for å bestå Canis instruktørutdanningen. Mye jobb, men det ble litt moro også takket være Arnie;-)MAI:

Webinar, Eva Bodfält/Collette May, dugnad på travbanen, jakttreninger med Nina, vaksine nr.1. I tillegg Veien til  FCI3 Hamar hundeskole, fellestrening jakt, nosework kurs med Naomi og jakttreninger på SIAP/travbanen. Bistått flere vakter på Magnormoen i tillegg til mine egne vakter på Gardermoen. Og Arnie fikk prøve blodspor, gikk unna;-) Og han fikk også hilse på Selina som nå bor hos Lene og Andrei.

    

 

JUNI:
Drar til Drangedal på bursdagen til mamma, 9 juni, treffer Unni Anita, besøker Ingebjørg, og kjører innom Skien på vei tilbake. Deltar på Lydighetsstevne i Løten, og endelig fikk jeg og Ailo opprykket til klasse 3!! Dommer Trond Morten.. Helgen før dro jeg og Lene til Fredrikstd, lp stevne, dommer Rune Bjerklund,  gikk nesten. ... Ailo var flink, men det holdt ikke til opprykk.. 

Arrangerte vannkurz 19-20 juni i retrieverarbeid på Fløytdammen, veldig trivelig, fine hunder og eiere<3. Og, mye mygg...Ellers  ble det flere turer til Trondsbu, Siap og travbanen denne mnd. Var også og besøkte Anne på hytta ved Kirkenær for siste gang før de solgte den. Så var det samling på Løten igjen, Veien mot FCI3. Rakk også en tur innom Ingun. Og den 30 arrangerte vi BK prøve med Morten Egeberg som dommer på Fløytdammen, Andre som elev. Jeg var prøveleder.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar