tirsdag 30. november 2021

Løpetid/Webinar/kino/LP/Syk

Har ventet på løpetid med Nikki, og på søndag den 14 oppdaget jeg blod. 

Deltok på to webinarer i uke 46, Gundog training, Collette May og Fotgående når det gjelder med Eva Bodfalt. Anbefales:-)

Rakk og en tur på Årnes kino, for første gang sammen med Lene, Askepott, ny norsk versjon:-)

Så dro jeg og Marianne en tur til Indre Østfold hundeklubb på lørdag den 20 november. Og det angrer vi ikke på! Både Ailo og Archie gjorde en bra jobb. Archie misset på neseprøven, men det holdt til en 3 premie. Og Ailo var super, alt fungerte.... 1 premie med 256,5 poeng og 4 plass. 


Røntget Arnie hos Svein Stueland på tirsdag den 23 november, og alt så bra ut. Fikk svar ganske raskt, A på hofter og 0 på albuer, hurra!!

Mye å glede seg over, men det skulle ikke vare så lenge. Hadde jobbehelg 26-28 november men hadde tatt ferie. Hadde meldt på Sami og Ailo på rally klasse 3 på Hadeland. Men begynte å føle meg litt uggen på fredagen. Våknet på lørdag morgen med sår hals, rennende nese, og endeløse hosteanfall, og trippel nys....Og slik har uka fortsatt. Har ikke vært ute av huset på flere dager, flott med sport og sjakk på tv selvom jeg har fått problemer med såre øyne...Her ser Arnie på meg og Ailo på tv:

Ellers skulle jeg gjerne sett slik ut, virkeligheten er en annen;-)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar