tirsdag 14. september 2021

Tromsø/Pacemaker/Velferd/Magnormoen/Fiskekrok/Hamar hundeskole

Dro til Tromsø helgen 20-22 august. Var instruktør på retrieverkurs for Hundevis. Alltid hyggelig å komme til Tromsø, fine omgivelser, hyggelige folk og hunder.


Arne hentet meg på Gardermoen søndag kveld, og resten av uka ble det et par jakttreninger på Trondsbu og Fløytdammen. Arne dro til Hidra, og kom hjem mandag den 30 august. Han følte seg dårlig, og pulsen var nede i 20. Ringte 113, og ambulansen kom og kjørte til Ahus med fulle sirener. Dagen etter ble det satt inn pacemaker, ganske dramatisk.... Livet forandrer seg raskt...

Fikk velferd påfølgende helg, og det var viktig. Uka etter var jeg på Magnormoen. Og denne helgen var det nest siste kurshelg på veien til FCI3 på Hamar hundeskole. Har ikke fått trent noe særlig, men Ailo er selvgående, og utrolig morsom og givende å trene med. Stein Feragen som både er lydighetsdommer og utstillingsdommer var dommer i klasse 3. prøve på lp prøve. Ailo leverte, men så er det skeive innsitter og fri ved fot som ikke er 100%. Skal ta et skippertak å trene og terpe på dette framover. 

Har også meldt han på Rallyprøve, klasse 3 til helgen på Fenstad. 

Her noen bilder fra de siste ukene. Denne satt fast under buken til Ailo etter en svømmetur på Fløytdammen... Stor takk til Vidar som fikk dratt og klippet den ut mens jeg holdt Ailo<3Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar