søndag 8. august 2021

Kenneltreff nr.2/Bk prøve x2,/ Lp Ailo/Ak/EK prøve.

Arrangerte valpetreff nr.2 på Fløytdammen 28 juli. Alle kom unntatt Cathrine i Sverige. Vi hadde det hyggelig, trente dirigeringer, markeringer mm. Her bildet av flokken: Sami, Nova, Nala, Norman og Nikki  i midten. Deretter arrangerte vi Bk prøve både torsdag og fredag. Hadde 25 påmeldinger men det er jo alltid noen som faller fra.

Lørdagen og søndagen var jeg Lp samling hos Hamar hundeskole på Løten. Ailo er jo bare helt fantastisk, men vi sliter med fvf. Testet Arnie på fellesdekk, no problem. I tillegg tannvisning med to ukjente hunder, ukjent sted og dommer. Det gikk fint, Arnie satt helt rolig, ikke stresset  i det hele tatt. Har aldri prøvd noe av dette. 


Helgen etter var det EK/Ak jaktprøve for første gang på Fløytdammen. Jeg hadde meldt på Sami, Ailo og Nikki, men valgte å trekke alle tre. 

Men vi hadde en fin helg, fint vær, hyggelig dommer, Asbjørn og bra medhjelpere og deltakere. Nå venter 5 nattevakter, og på lørdag er WT kun for labradorer, og søndag utstilling på jakt og fiskedagene på Elverum. Blir spennende…..Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar