lørdag 31. oktober 2020

EK prøve/Rally og lydighetskurs

 Vi arrangerte EK og AK prøve 10 og 11 oktober. Deltok med Sami den 10 oktober på jordet til Else Marit på Brandval. Nina var prøveleder og Morten Kjelland dommer begge dager. Vi var 12 deltakere, og ingen fikk 1 premie. Det var en utfordrende prøve, lang første markering over jordet og over en grøft og ut på andre siden, deretter lite feltsøk, så en markering i tett kratt. Dette gikk fint, men så kom utfordringen, en dirigering langs jordet, ned en bakke,over en grøft og så opp en bakke opp på et jorde. Skog rett på høyre side, og der mistet jeg Sami. Fikk ikke den inn. Så var det et søk i et tett kratt, mye vann og en bekk. Sami jobbet som bare det. Deretter en dobbelmark langs jordekanten. Fikk de inn, men litt strul. Så en markering og så avsluttet det med en dirigering, dette gikk fint. Men, det ble en 0. Er fornøyd med jobben Sami gjorde:-)
Helgen etter 16-18 rallykurs på Lunner. Instruktører var Hege og Roger Fredriksen. Deltok med Ailo, og fikk tips om rygging, høyreføring og en del teknisk. Motivasjonen er det ingen ting å si på.


Uka etter hadde jeg ferie, og deltok på LP kurs med Heidi Bilkvam på Hadeland 24-25 oktober. Ailo var med igjen, og jeg fikk mange gode tips og ideer til videre trening. Stikkord: ro, belønningsposisjon mm.


Har bistått på Magnormoen flere vakter i oktober, og det er ok. Greit med variasjon. Neste uke jobber jeg formiddager, tre vakter på Magnormoen og to vakter på Gardermoen. 

Viktig og slappe av , og i dag er det Halloween:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar