fredag 10. juli 2020

Rally/WT/Golden/Finnholt

Deltok på Goldenfesivalen både lørdag og søndag 4 og 5 juli. Lørdag var det nydelig vær på travbanen, og jeg stilte med både Nikki, Ailo og Sami i Rally. Og det ble meget vellykket! Nydelig vær, trivelige folk og fine resultater. Nikki  tok sin andre 1 premie i klasse 1, og Sami debuterte i klasse 2 med en 1 premie, og Ailo fikk sin andre 1 premie i klasse 2. Kjørte hjem med hundene, og dro så ned igjen og dømte kvalifiseringsprøven i jakt.

Dagen etter var vi ikke så heldige med været. Jeg og Berit var på plass 0700 ved Maarud gård, opplevelse på Finholt. Jeg var prøveleder, og holdt orden på medhjelpere,  var kaster på en post, og satt så i sekretariatet. Det regnet og blåste, men vi hadde alle en fin dag, hyggelige deltakere, dommere og medhjelpere. Frister å gjøre noe tilsvarende for "vår" rase, som selvfølgelig er den beste, LABRADOR!!

Her noe av området da vi var og la opp postene, litt bedre vær da.....Hadde fri uka etter, og har vært en gang på Trondsbu og en gang på Fløytdammen. Deilig for Isak å svømme litt, og det ser ut som det gjør han godt<3

Her Ailo som er klar til nærsøk og Sami som trenger å trene på sitt og bli.... Hjelper å sette henne på en stein;-)


Nå er det jobbehelg....


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar