mandag 3. februar 2020

Onsala/Løpetid/LP

Har tenkt lenge på å dra å besøke Cathrine og Nike i Onsala, men det har vært vanskelig å finne tid til det. Men plutselig ble det en mulighet søndag den 19 til mandag den 20 januar. Linda var sporty og hun og Nala slengte seg med. Vi dro søndag, og fikk trent rally, lydighet og litt nosework på ettermiddagen. Hallen var ledig, og det var litt av en hall, kjempefin....


Om kvelden var det taco, og på mandag fikk vi til en jakttrenting før vi startet på hjemveien. Vi kommer gjerne igjen Cathrine:-)

På mandag den 20 fikk Nikki løpetid, og to dager etter var det Sami sin tur. Isak og Ailo oppfører seg ganske bra selvom det nå nærmer seg høyløp. Så lenge de ser tispene går det fint. 24-26 januar var det jobbehelg, men fikk tatt meg fri på lørdagen. Da var det lydighetskonkurranse i Kløftahallen. Ailo gjorde kjempemye bra, og 8 på fri ved foten er jeg kjempefornøyd med. Men, da vi skulle prøve den nye apporten, ble han skeptisk, men vi reddet inn  5 poeng. Men så var det avstand, da var det slutt, 0 poeng. Må nok trene, ja.

Denne mnd, februar er det mye jobbing, men får til litt trening og privattimer. Mandag den 27 januar en tur til Sæter med Vidar. Filmet Asta  og det gikk supert, dobbelt markering på ganske lang avstand. Nikki var også flink, og Ailo fikk gå fot der han sist deltok på prøve. Da var han veldig ivrig, ikke så ivrig nå.

Idag har jeg vært hos Lene og Porsche, og den 12 februar blir det besøk til Ingun, og den 13 til Anne.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar