fredag 8. november 2019

Klubbmesterskap/jakt/lp/rally

Tok en ferieuke i uke 43. Jobbet egentlig 7-15. Valpekurs på onsdagen, og så var det klubbmesterskap hele helgen. Jakt på lørdagen der jeg og Vidar var dommere. Totalt 26 hunder. Og jeg er kjempefornøyd med hundene, Nikki ble nr.3 i begynnerklassen, Ailo nr.2 i åpen klasse og Sami vant Eliteklassen:-) Vidar var dommer, så da var det nok bra;-)Søndagen var det lp klasse 1 og 2. Berit S var dommer. Jeg deltok med både Ailo og Sami. Har ikke trent noe med Sami, men det holdt til en 2 premie. Ailo ble nr. 2 i klasse 2 med 181 poeng, klar 1 premie:-)


Så var det rally klasse 1 og 2. Deltok i klasse 1 med Nikki, og det gikk fint 192 poeng ut av 200.Stilte Ailo og og Sami i klasse 2. Ailo ble nr.2 med 193 poeng.


Og så er det viktig med hvile<3


Uka etter, uke 44  jobbet jeg ettermiddag på tirsdag for Gry, og så  to overtids nattvakter sammen med Lisbeth. Rakk en trening hos Per sammen med Gro, Kjersti og Tina. Hadde med Ailo for første gang, og det gikk ganske greit. Noen av dirigeringene ble litt vanskelige, men Ailo knallet ikke, og gikk ganske bra fot, er fornøyd med det:-)
Så var det min vanlige jobbehelg...Skulle jobbet nattvakter for Dixie, men ble syk...

Denne uka formiddager, 8-1530 med AT trening. Siste gang på valpekurset, veldig trivelige eiere og hunder. Fikk bra tilbakemelding, så vi arrangerer nok et nytt kurs i mars/april. Ingen hundetrening, blir jo fort mørkt. Og i dag kom snøen, og vi skal arrangere dobbel AK prøve i morgen og søndag......
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar