søndag 22. september 2019

Løpetid/Hundesykdom/Gåsejakt/Manchester

Deltok i klasse 2 lydighet på på Løten med Ailo søndag 1 september, og det gikk såå der. Denne gangen rev han hinderet, ellers hadde vi kommet oss gjennom hele programmet uten en 0. Han satset altfor tidlig, ble lengdehopp i stedet for høydehopp..Så ikke opprykk nå heller....

Dagen etter var det BK prøve på Fløytdammen, og det ble en ny 2 premie på Nikki. Dommer Ole J. Nikki løp litt mye i feltet, og når en dummy ikke kom i hånd fra feltet og en annen mistet hun i vannkanten, ble det 2 premie. Og da vi kom hjem om kvelden oppdaget jeg blod, så da kom løpetiden.

Dagen etter jaktcup i Elverum. Ailo hanket inn 18 poeng og Sami og Nikki fikk 2 x20, ikke verst:-)

Men så kom nyhetene om syke hunder, blodig oppkast og diare. All hundeaktivitet ble innstillt, og vi har fremdeles ikke fått noen ordentlige svar.

Fredag 6 september ble Nikki, Nela, Nova, Nike og Norman 2 år... Ble ingen feiring.


Skulle deltatt på Mesterskapshelgen med Sami, men alt ble avlyst. Jobbet 7-15 vakter i uke 37, og så ble det en ekstra nattvakt natt til lørdag den 14 september. Den dagen skulle jeg og Sami deltatt på Eliteprøve på Næra, og dagen etter skulle Ailo stilt på LP stevne på Eidsvoll. Det ble i stedet mulighet til å delta på gåsejakt ved Kirkenær. Stor takk til Nina som fikset det. Her Sami med sin aller første gås, gjett om hun var stolt....
Mandag 16 september dro jeg med "laget" til Manchester. Det var meg, Line, Magnus og Simon. Og vi hadde en trivelig tur, fikk med oss "alt", fotball, kultur, shopping, spill, sosialt samvær, og så ble det en del skritt, vi gikk rundt omkring i byen i tillegg til å ta buss og trams. Tirsdag var vi i Rochdale, og så de spille mot Lincoln. Reidar H fra Drangedal er medeier i den klubben, og vi bestilte Vip billetter, med omvisning, 3 rettersmiddag og selvfølgelig kampbilletter. Vi kom tilbake på torsdag den 19, slitne, og så var det jobbehelg, igjen..Her noen bilder fra turen:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar