tirsdag 2. april 2019

Andecup/Drangedal/LP

Andecupen ble avsluttet 10 mars på travbanen. Og det ble en hyggelig, men kjølig dag.
En får ein pekepinn på hvor en er i treningen, og hva som må trenes på. Postene har jeg lagt  opp i forhold både til jakt og lydighet.  Gratulerer til Annichen, Marte og Vidar som ble klassevinnere:-)

Uka etter, 7-15 vakter. Går greit, men blir trøtt  så det blir ikke så mye hundeaktiviteter. Men nå blir det lysere om kveldene, alt blir lettere da.

Hadde meldt på Ailo på WT i Oslo den 30 mars, men den ble avlyst pga mye snø. Derfor ble det tur til Drangedal sammen med Helle i stedet. Rakk også å melde på lydighetsstevne i regi av Grenland hundeklubb på søndagen. Det bør kanskje forbigås i stillhet. Det er alltid noe som skjer. At vi ikke kan greie opprykket til klasse 3... Denne gangen ble det 0 på fellessitt, det har aldri skjedd tidligere. Ailo snuste og snuste, og reiste seg tilslutt og kom nesten helt bort til meg. Fri ved foten gikk ganske bra, men så MÅTTE han snuse, og på ruta hadde han ikke tid til å vente på kommandoen min, så da ble det  en 3 premie. Nå var det ikke bare Ailo som snuste, en ekvipasje valgte å bryte konkurransen, mager trøst... Men vi gir oss ikke..Det var søndagen, på lørdag fikk vi besøk av Tone, Bjørn, Vesla og Martin. Trivelig å samles i Siljeveien selvom jeg syntes det er trist. Mamma og pappa skulle jo vært der. Må ta en avgjørelse på hva jeg gjør med huset...Har friuke denne uka, har vært og trent med Marianne på Årnes i dag. Nikki har ikke vært i form, kastet opp flere ganger. Håper det har roet seg nå.  I morgen og på torsdag trening på travbanen. Skal også besøke Hanna og Rune på formiddagen på torsdag. Skal hilse på lille Marie som nå er 2 mnd.

Og så er det jobbehelg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar