tirsdag 12. mars 2019

Løpetid/Drammen Hundefestival/Andecup

Nikki fikk løpetid 8-9 mars. Har skjønt at det har vært noe på gang, både Isak og Ailo har snust mye på henne. Det går greit, men særlig Isak er veldig ivrig, og Nikki sier ikke fra til han så derfor sørger vi for at hun får være i fred.

Lørdag 9 mars var det LP stevne i Mjøndalen, og jeg og Marianne med gutta krutt dro avgårde. Og hverken Ailo eller Archie var klare for oppgavene... Ailo i klasse 2 og Archie i klasse 3. Ailo fikk to 0, innkalling med stå, hadde det for travelt, og avstand, ville ikke opp i sitt. Men det ble en 3 premie. Archie var ivrig, men kan nok ikke alle øvelsene så det ble fem 0. Men vi hadde en fin dag  tiltross for nuller, enorm støy pga agilitystevne rett i nærheten,. Vi trøstet oss på McDonalds på Liertoppen .


På søndag var det Andecup med 14 deltakere utenfor gamle Rema på Skarnes. Vi hadde en kjempefin dag, og hundene var flinke. 3 poster, med dommerens favoritt, (meg,) i hver klasse:-) De siste 3 postene blir lørdag 23 mars. Trente litt med Sami, Ailo og Nikki etter at vi var ferdige, og det gikk supert, fot, sitt og bli samt apportering.Denne uka to formiddager, så kvelder hele helgen. I dag trening med Marianne på Årnes hundesenter, innkalling med stå, neseprøve, avstand, fot, ruta, gikk i 100!!

I morgen årsmøte i avdelingen med utdeling av premier til Kongsvingerretrieveren 2018.
Jeg og Marianne har vært på Magnor og kjøpt premier. Sami har gjort det bra, og får hele tre premier<3  SuperSami!!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar