lørdag 26. januar 2019

Østfold/Løpetid/Jaktkonferansen/Lydighetsstevne

Dro til Anne i Fredrikstad, og trente på torsdag den 10 februar. Ailo trenger stadga trening, mens Nikki oppførte seg supert! Og Isak løp og koste seg på jordene hos Anne.


Dagen etter fikk Sami løpetid. Og jeg hadde jobbehelg. Uka etter jobbet jeg en ettermiddag og to nattvakter. På tirsdag en tur i svømmehallen på Årnes, og deretter hundetrening i hundehallen der sammen med Marianne. Helgen 19-20 januar deltok jeg og Kjersti på jaktkonferansen i regi av NRK på Qualityhotel på Gardermoen, sosialt og lærerikt som alltid:-)

Uka etter var jeg syk, men kom meg såpass at jeg deltok på lydighetsstevne på lørdag med Ailo i Kløftahallen. Har jo ikke trent så veldig, men øvelsene i klasse 2 sitter såå der. Men denne gangen var  det jeg som sørget for den ene 0. Jeg beveget meg før dommeren sa at øvelsen var over, og da ble det 0. Ellers oppførte Ailo seg, han var ivrig og full av iver, litt for mye så det kom lyd, MEN han var opptatt av meg og fant ikke på noe hyss, så alt i alt fornøyd med en 3 premie. Har ikke vært nøye med fotgående og rette sitter, og da blir det trekk i poeng. Dommeren, Traaholt, mente vi kunne komme langt, Ailo elsker å jobbe så det er jo helt opp til meg..

Nå venter nattvaktsuke med en overtidsvakt, svømming og trening i hundehallen på Årnes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar