fredag 5. oktober 2018

Sami/Eliteprøver/Veien til Begynnerklassen jakt

Har ikke orket å skrive noe her de siste ukene, men livet går jo videre. Har fortsatt med trening i vanntredemølle med Ailo, og det går veldig bra:Ellers har det blitt tre Eliteprøver på Sami, og det har ikke blitt noen premieringer, men hun har vært fantastisk, jobbet som bare det, stort sett alt har hun hentet inn med stil og iver, hun er 8,5 år..
Men, så har jeg vært slurvete, latt henne ta et par skritt frem i fotgående og også når en annen hund jobber, i tillegg  har det kommet lyd... Og det straffer seg når en er i eliteklassen. Hjelper ikke at hun jobber som en helt, finner alt og bringer det hjem til meg...... Her er hun før action på Oslo prøven på Krokhol:

Her noe av prøveområdet:Holder to kurs nå, veien til begynnerklassen jakt der jeg fokuserer på handling, det å være konsekvent og tydelig. Skulle nok deltatt på kurs hos meg selv;-)

I dag har Marianne og Archie bestått kvalifiseringsprøven i jakt! Archie er redningshund og har ikke trent noe jakt, men han fixet det lett som en plett:-) Archie er broren til Ailo, og har jo Sami og Isak som foreldre så ikke så rart...Nå i helgen er det kurs på Fløytdammen både for mandags og onsdagsgruppen, og så er det 7-15 på Gardermoen neste uke...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar