onsdag 29. august 2018

Syk/Rizza/jaktprøve/mamma

Hadde nattvakt helg helgen 17-19august, men magen slo seg helt vrang, og da nyttet det ikke være på jobb.....Nok om det.

Dette året har ikke vært det aller beste, og verre skulle det bli. Mamma må nå ha hjelp fra hjemmesykepleien, og da kommer det folk inn til henne opptil 4 ganger om dagen, og noen ganger om natta også. Rizza som er 12,5 ble veldig usikker, og bar tydelig preg av at det var på tide å avslutte... Mamma foreslo det selv, og jeg dro til vet. Forferdelig trasig, men det var det beste for alle, og spesielt Rizza.


Fikk deltatt på en trening med Sami hos Trond og Aase og det gikk ganske greit. men, å søke i høyt gress er ikke Samis store styrke. Helgen 25-26 august arrangerte vi BK/EK prøve på Trondsbu. Stilte med Sami, og vi fikk i land en 3 premie. Dommer var Morten Kjelland. Litt smårusk her og der, jeg glapp en dummy, og Sami kom ikke direkte hjem etter en markering. Men, en vann og landdirigering gikk supert!!

Mamma har blitt merkbart dårligere på under ei uke. Vi trodde at det skulle gå bra, og at hun kunne greie seg hjemme med noe hjelp fra hjemmesykepleien. Men forrige onsdag fikk hun forferdelig vondt i nakken, og når hele resten av kroppen plutselig ikke vil fungere mer, er det ikke så mye å gjøre. Hun er nå hjemme, sengeliggende... Vi passer på henne så godt vi kan:-) Her er vi for noen år siden:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar