lørdag 13. januar 2018

Nyttårsaften/Bursdag/Isak

Arne kjørte og hentet mamma og Rizza på nyttårsaften. Så spiste vi middag, kalkun, og så kjørte de til Drangedal igjen ca 2200. Jeg og hundene ble her. Så på tv, varitee fra England, og når det nærmet seg midnatt samlet vi oss på kjøkkenet. Det gikk ganske greit, selvom flere av naboene skjøt opp raketter. Kastet forkuler på gulvet, og da var hundene opptatt med å spise selvom de hørte de verste smellene. Kl.0010 var fyrverkeriet over. Dagen etter nyttårskonsert og hopprenn, og så kom Arne tilbake om kvelden. 2 januar kom Thor på besøk. Og vi hadde en lang, hyggelig kveld. Dagen etter, den 3 hadde Arne bursdag, stor dag. Og vi hadde invitert Lene, Andrej, Stefan, Martin og Thor. Thor lagde maten, rekecocktail og biff stroganoff, nydelig:-)
Hadde egentlig jobbehelg, men tok meg fri lørdag og søndag. Da kom Tone og Jonn Kåre på besøk, kalkun på menyen. Hyggelig som alltid. Uka etter jobbet jeg ettermiddager. Veldig lite aktivitet på hundene, men de oppførte seg veldig bra. Isak ikke helt i form, så det ble veterinærbesøk. Låsninger i rygg og skulder, i tillegg til mageproblemer, mye magesyre som fører til kvalme og oppkast. Tok blodprøve, og venter på svar. Nikki fikk 16 ukers vaksinen, og Sami fikk øredråper. Ingen spesielle låsninger i ryggen hennes, men noe pigmentforandringer. Får følge med, og kanskje ta blodprøve av henne etterhvert også.

Slitsomt med besøk......

Fikk endelig trent litt lydighet, og Sami var kjempeflink, Nikki litt urolig, hoppet og spratt. Og Ailo,  i 100..... Det ble lyd under hele fri ved foten.... I dag har det blitt tur med en og hund opp i skogen her. Nikki løp og løp gjennom busk og kratt. Her slapper hun av:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar