tirsdag 12. desember 2017

Kløftahallen/Greaker/Holmlia/Kragerø

Fikk være gjestetrener i Kløftahallen den 1 desember, og det gikk supert! Isak fikk en liten tur inn, og vi gikk litt fot. Ailo og Simon trente litt apportering utenfor hallen, deretter noen lydighetsøvelser inne. Apporteringen gikk supert, men Ailo var nok litt "høy"under lydighetsøvelsene. Hadde ikke tid til å vente på mine kommandoer. Arbeidslysten var det ikke noe å si på... Sami var kjempeflink, hopp over hinder med apportering, ruta, avstand gikk supert! Nikki var også flink, ro på teppet, innkalling, litt fotgående,  sitt og bli gikk fint på en fremmed plass, med ukjente hunder og førere:-)

Så var det treningen på Greaker den 2 desember.  Det ble ikke noe hyggelig, selvom Sami og Nikki var kjempeflinke. Nikki testet en liten kanin og and, hun apporterte begge deler, og løp stolt rundt før hun leverte til meg:-) Isak fikk løpe løs sammen med en setter, og det gikk fint. Så var det Ailo... Han har stor bytteinteresse, og "stadgaen" sitter ikke:-(  Er glad for Julia som takler hans uro. Og når det i tillegg kom andre hundeeiere som ønsket oss bort fra området tiltross for at vi hadde avtale med grunneieren om å være der den lørdagen , ble det ikke den beste treningen......Vår "synd" var at vi ikke hadde hengt opp skilt utenfor området...

Hadde besøk av Thor, og han og Arne tok to turer utenlands i løpet av helgen. Her er det Sami, Ailo og Nikki som følger med på lommene til Arne:
Jobbet formiddager uka etter, men rakk en tur opp til Ingun. Hyggelig som alltid:-) Lørdagen var det tid for det årlige besøket til Helle og Vladimir på Holmlia. Tok med meg Nikki, og hun oppførte seg eksemplarisk, både ute og inne, sosial og trygg.
Mandag, årlig kontroll hos gynekolog i Skien, så besøk hos mamma. Hele flokken på tur. Første gang i Drangedal for Nikki, men hun "eide" både tomta og huset , og mamma med EN gang. Rizza, ikke like fornøyd, men det gikk fint, fire hunder og en valp:-)  I tillegg ble en tur til Kragerø, Brødrene Brubakken, god gammeldags slakter...

 Her "rydder" Nikki litt:
 Kragerø:
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar