søndag 9. juli 2017

Løpetid/Emma Willblad/Drangedal/Christa Engqvist/Vann-weekend x 2/Oliver Kiraly

Lørdag 24 juni var det lydighetsstevne på Løten. Og det gikk supert..... tenkte at dette blir bra, men så tok Ailo seg en runde med apporten, og da ble det en 0. Ellers gikk alt fint. Ble 2 premie med 149 poeng. Og Sami fikk løpetid enten den 23 eller 24. ....
Søndag var det overtid fra 0700-1500. Mandag hentet jeg foredragsholder Emma Willblad på Gardermoen, clinic i pip og gnell i Hønefoss. Trivelig dame og interessant foredrag.

Dagen etter dro jeg og hundene til mamma i Drangedal. Trivelig som alltid. Dro tilbake på torsdag.

Jeg og Kjersti kjørte til Sverige på torsdag ettermiddag der vi traff Cathrine og Milton:<3<3.


Så får vi se om det blir valper etterhvert....

Fredag 1 dags lydighetskurs med Christa Engqvist hos Hilde på Hamar Hundeskole. Fikk noen gode råd, bl.a.endre kommando jaktfot og lydighetsfot samt være obs på at Ailo virkelig slapper av i de ulike øvelsene. Virker som han er på "spranget" hele tiden. Ellers er han super, ivrig og engasjert. All jobb er moro, og du ser at han smiler:-)

Lørdag og søndag, 1 og 2 juli hadde jeg kurs på Fløytdammen for avdelingen, Vann-weekend. Og vi hadde en trivelig helg. Fotgående, langs og ved vann, stadga, apporteringer over og i vann. I tillegg fokus på avleveringer fra vann med litt andre metoder enn det som er vanlig. Og det som er så moro, er at det fungerer supert!! Her et par av deltakerne:

Wenche med Ask og Anne Kari med Ella:Jobbet ettermiddag mandag og tirsdag, og hadde to feriedager onsdag og torsdag. Deltok på kurs med Oliver Kiraly i regi av SSRK Varmland torsdag og halve fredag. Har hatt lyst til å delta på kurs med han i flere år, og endelig fikk jeg muligheten. Og Ailo knallet, stoppet ikke på stoppsignal og kom ikke på innkalling..... men han leverte alle dummier i hånd og stakk ikke av med en eneste apport!!

Oliver er en trivelig, klar og tydelig instruktør, anbefales. Jeg fikk noen råd hva jeg skulle gjøre, er den kjedelige grunntreningen som ikke er helt på plass. Har rukket en liten trening med Ailo i ettermiddag, og rådene jeg fikk av Oliver virker!!

Her Ailo på dag 1, varmt på en eng med høy vegetasjon:


Og her dag 2, ved et vann, mye knott:Nå i helgen Vann-Weekend kurs nr.2. Nydelig vær, og trivelige deltakere! Gjorde stort sett det samme som forrige helgs kurs. Men vi testet stoppsignal i vann, og dirigeringer og markeringer over to områder, vann. Avsluttet dagen med super trening med Ailo og Sami. Stoppsignal i vann, har aldri testet det. Kanskje jeg må gå på kurs med meg selv;-) Sami fixet både det, og vanndirigeringene.. Ailo trengte et par repetisjoner før han skjønte stoppsignalet. Ellers kjempeflink...
Her et par bilder som Hilde har tatt:
Nå venter en slitsom jobbeuke, 7-15 hele uka...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar