torsdag 16. mars 2017

Klubbmestere/Vilt-trening/Andecup/Oslo/Oppdragelse

Vi hadde et interessant årsmøte i avdelingen den 2 mars. Jobbet egentlig ettermiddag, men tok en feriedag for å kunne delta.  Klubbmesterne i jakt og lydighet 2016 fikk sine premier, og Sami ble klubbmester i klasse 2 lydighet og Eliteklassen i jakt. I tillegg ble Isak veteranmester i jakt. Og Sami ble nr. 2 i Kongsvingerretrieveren, så jeg dro ikke derfra tomhendt.

Lørdag, vilt-trening her hos meg. Saga, Line, Ailo, Sami, Isak, Cita, Sako, Julia og tilslutt Mira som hadde løpetid. Er kjempefornøyd med både Ailo, Sami og Isak. Vi la opp en prøve med fotgående, en markering, en dirigering og to små feltsøk med både ender, kanin, due og fasan.

Søndag, trening ved Gamma, litt mye snø. Sami var super, ikke så mange apporter, men dobbeltmarkeringene og dirigeringen var flott. Kjersti trente med Ailo, og han ble nok litt forvirret, men syntes han oppførte seg bra.

Uka etter hospiterte jeg på Opsen i Oslo. Kjørte til Gardermoen, og tok toget til Oslo. Noe slitsomt, men interessant:-)Rakk såvidt hjem på tirsdagen. Da var det Andecup utenfor Norosol. Post 3 og 4. Kjersti gikk med Ailo:-)  Oppgavene var dirigering med forstyrrelse og innkalling med ulik vanskelighetsgrad i de ulike klassene.  Var ikke hjemme før nærmere 2000 så jeg hadde ikke problemer med å sove...  Måtte opp kl.0500 hele uka....Så det Var deilig å komme hjem fredag ettermiddag, og slappe av i sola sammen med hundene:
På lørdag ble en tur til Vormsund. Trening kun med Ailo. Gikk såå der. Fremmede folk og ukjent område.. Nølte litt på viltet.

Søndag, tur til Sæter sammen med Kjersti og Vidar.  Super trening med Isak, feltsøk med vilt. Rett ut og rett hjem til meg med alt! Sami og Julia fikk noen lange dirigeringer og dobbelmarkeringer som gikk i 100. Og Ailo,,, litt nøling på viltet, men da han måtte hente i skogen gikk det uten problemer.

Tirsdag ble jeg med Kjersti for å hilse på Grazie:Nå venter nattvakthelg...

Her "oppdrar" Isak sønnen sin Ailo. Han tar han mykt i halsen og legger han forsiktig ned<:)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar