fredag 23. oktober 2015

Andejakt/vannhale/klikker og bronsemerkekurs

8 oktober fikk jeg mulighet til å bli med på andejakt, og da måtte jeg jo ta en feriedag. Hadde med både Isak og Sami men det ble bare Sami som jobbet. Og hun skjønte med EN gang hva som skulle skje, ble altfor ivrig... Men hun fikk hentet en del ender. Dager etter var det ettersøk, og da fikk Isak prøve seg. Han jobbet kjempebra i et tungt område, og fant den anda vi lette etter. Hadde egentlig bestemt meg for at Sami ikke skulle hente noe, men det ble til at hun også skulle jobbe. Hun holdt på i over en time, og gjorde det hun skulle, men dagen etter var hun litt utafor, og halen hang. Gav henne et par rimadyl og tok det med ro i tre dager. Da ble halen bra, men syntes hun var litt annerledes. Litt nedfor, ville ligge for seg selv, sove mye, og stelte seg mye og hadde melk. Er tydlig innbilt svanger. Hun har vært det tidligere men da har det kun vært melk, ikke endret adferd. Trente med henne, og da var hun helt på nett:-) Men ser jo at hun ikke er helt seg selv. Her fra andejakten:


Hadde introkurs i klikkertrening helgen 17 og 18 oktober. 6 deltakere på lørdag og 4 på søndag. Moro men slitsomt. Det var rottweiler, golden, Shetland sheepdog, curly, Cimarron Uruguayo, og en liten, pekingeser. Etter kurset på søndag dro vi til Fløytdammen der vi traff Øyvind og Line. Trente litt apportering og fri ved foten. Deltar selv på bronsemerke kurs med Ailo. Hilde M er instruktør, og det er fire oppmøter a tre timer inne på Hamar Hundeskole.

Klikkerkurs på Ullern:


Her bilder fra Fløytdammen:
Syntes Sami ble verre på søndag kveld, og da jeg mistenkte livmorbetennelse, måtte jeg ta fri på mandag, og dra til veterinær. Kvale tok utstryk, og ultralyd. Var redd for lukket betennelse. Ser det nå an, og håper hun blir bedre i løpet av noen dager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar