tirsdag 30. april 2024

Trinn 2 LP/Veien til BK/Oslo/Jaktprøver

 Har hatt ferie og mye fri i april. Har også deltatt på Norsk kennel klubb trinn 2 instruktørkurs i lydighet  med Kragerø hundeklubb som arrangør. Tok med meg Ailo, og vi overnattet hos Ingebjørg, veldig trivelig:-)


Fellestreningene i jakt har startet opp hver mandag denne måneden. Og vi har vært på Sæter, på kubeitet. Blitt 3 treninger med temaene markeringer, feltsøk og dirigeringer. 

Fikk også vært og  levert vinflasker til grunneierne på Sæter og Trondsbu som takk for at vi får bruke områdene. Har vært på programmet lenge.

Veien til begynnerklassen i jakt har også startet. Det er 7 ekvipasjer, ulike hunder og ikke minst førere. Vi avslutter med kvalikprøven i morgen 1 mai for de som ønsker.

Torsdag 25 april tok jeg toget til Oslo. Terje har sin siste dag på jobb i dag 30 april før han går av med pensjon. Vi møttes på Egon, spiste en nydelig hamburger med et glass rødvin og en 0,6 øl. Hadde noen hyggelige timer der før jeg tok toget hit igjen. Ikke lenge før det er min tur......


Forrige helg arrangerte vi, retrieverklubben i Kongsvinger, AK og EK prøve på Sæter. Dommer Roar Børresen.
Fint vær på lørdagen. Jeg stilte med Nikki. Vi fikk en dårlig start da makkerhunden kom bort til oss etter første apportering. I tillegg hadde jeg glemt fløyta, og når makkerhunden kom bort igjen for andre gang, var det bare å bryte.....

Merete gikk med Ailo, og det startet veldig bra, men så ble han litt ulydig, og "glemte" å høre på fløta.....

Her starten på AK prøven:

Dagen etter Elite prøve i et ufyselig vær, regn og vind. Gjett om det var deilig å komme hjem til en varm dusj og sofaen:-)






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar